Ihan ensiksi:

Suurkiitokset kaikille onnitteluista!!!

Mistähän sitä sitten aloittaisi...

Viikko sitten perjantaina ja lauantaina olimme Susannan ja Tanjan kanssa koirahierontaluennolla. Luennolla käytiin läpi koiran anatomiaa ja sitten saatiin hieronta- ja venyttelyohjeita. Pitäisi alkaa ainakin agilityharkkojen jälkeen illalla kotona hieromaan ja venytteleen Karkkia. Ja miksei tekisi hyvää Maijallekin, jos duracellpupu vaan malttaisi pysyä paikoillaan....

Sunnuntaina vedin nätöharkat KASsin hallilla. Oli mukavaa. Sitten käytiin Susannan kanssa kuuntelemassa Silja Virranniemen "Puhu koiraa" -luento Iissä. Luennon aikana tuli montakin kertaa mieleen, että näinhän se tietty on ja tässähän minä teen justiinsa ihan hullusti. Karkin ja Piken hassu tapa istua autossa peput vastakkain sai myös selityksensä. Tytöt istuu peräkontissa häkissä lähellä toisiaan ja katselevat eri nurkkiin eli mahdollisimman tarkkaan vältetään konfliktin mahdollisuus.

Keskiviikkona oli viimeiset jatko3-kurssin agilityharkat. Jotenkin tällä kertaa taas tuntui siltä, että emäntä ei ihan kulje täysillä pytyillä.... Tehtiin kahta eri harjoitusta, ensin rataa ja sitten takaaleikkausta. Rataharjoitus on tässä. 2-hypyltä 3-hypylle meinasi venähtää pitkäksi, 6-hypyltä 7-hypylle meinasi unohtua kierrä-käsky ja 4-putkeen ei oikeen meinannut irrota. Eli sellaista sähellystä....

1306795.jpg

Ja takaaleikkaus tässä. Karkin kanssa sujuu takaaleikkaus hypyllä paremmin kuin putken kanssa eli se irtoaa hypylle paljon paremmin. Harjoitusta lisää!

1306796.jpg

Mitäs muuta.... niin, käytiin Minnan ja Råtan kanssa tokoilemassa ja sitten tokoilin myös Karkin ja Maijan kanssa keskenään. Maisulla kun on tuo juoksu, niin ei olla päästy ohjattuihin. Ollaan sitten tehty mitä osataan ja niitä Tiinan antamia kotiläksyjä kans :). Käytiin jäällä lenkkeilemässä Vinhan, Tiivin, Naavan ja Nilan kanssa perjantaina auringonpaisteessa.

Karkki ei ole vieläkään aloittanut juoksuansa, jonka tekeminen on taas kerran ollut perusteellista.... Joulun aikaan heitettiin turkki ja siitä lähtien nuuhotuksen määrä on kasvanut lineaarisesti... se jää lenkillä aina ties minne puskaan touhuamaan jotain omiansa ja merkkailee koipea nostaen.... Ja korvat on silleen puolikuuro-moodilla kokoajan... Kunhan ei nyt aloittaisi tänään, että päästään illalla agiharkkoihin. Jatkot on käyty ja nyt alkaa valmennusryhmä :). Jeeeeee!