Göötit arvosteli norjalainen Terje Lindström. Bellasta tuomari tuumasi, että "8,5-kuinen, hyvin kehittynyt. Hieman pitkäkroppanen. Erittäin hyvä feminiininen pää. Erittäin hyvä kaula, selkälinja. Oikein kulmautunut. Hyvin kehittynyt etuosa. Hyvä luusto, raajat, turkki ja väritys. Liikkuu erittäin hyvin. Ihana tempperamentti" . Bella oli ainoa pentu, ja koska se sai KP:n niin se oli sitten myös ROP-pentu.

Koska sitä niin harvoin tapaa uusia ja vanhoja kavereita kauempaa, niin päätettiin tällä kertaa vähän näytellä juhlavammin ja oltiin otettu jokainen mukaan vähän jotain herkkua. Oli kahdenlaista kakkua ja piirakkaa ja salaattia ja juustoja ja suolakeksejä ja viinirypäleitä. Ja mitähän vielä... 

Kiitos Maikku, Sirkku, Tiina, Tuulikki, Sonja, Lena ja Maikun kaveri, jonka nimi meni multa valitettavasti ohi! Oli mukava päivä Nauru. Airalle ja basenjineideille kiitokset kivasta reissusta!

1288074959_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kuva Kajaanin pentunäyttelystä Paula Martiskainen

 

 

Näyttelyn ROP oli CIMILLAN Tyde Tuudain, VSP oli KONNUNKODON Buffy ja ROP-pentu siis KOMPIAISEN Aivan Ihana. Vaikka joku nimeltämainitsematon kasvattaja yrittääkin omia näiden koirien menestyksen jollakin lailla omaksi ansiokseen, kyllä tosiasia kuitenkin on, että Cimillan koirien menestys johtuu Päivi Männistön ja Konnunkodon koirien Halla Seppälän kasvatustyön onnistumisesta. 

Bellan hyvä luonne on varmasti suurelta osin sen isän peruja eli kiitos kuuluu Cimillan Funny Facelle eli Nastalle. Bella ei onneksi ole arka kuten äitinsä. Varsinkin Bellan menestyksen omiminen huvittaa minua siksi aivan suuresti, koska tämän emästä kyseinen kasvattaja on todennut (lisätty 29.10: sähköposti on vielä tallessa, joten seuraavassa on ihan hänen omia sanojaan lainattu), että se olisi pentuna pitänyt vetää seinään (kun se oli niin arka). Ja jos ottaa huomioon, että tämän koiran vanhemmat puolestaan molemmat ovat tuontikoiria, niin eipä siinä mitään pitkän linjan kasvatustyötä ole tältä kasvattajalta tarvittu. 

Joten, kovasti ollaan kehuja vailla kun niitä pitää jo toistenkin ansioista yrittää itselle saada :). 

Ja vielä tiedoksi, kirjoitin tämän kommentin kyseisen pennun ja sen emän omistajana, en minkään yhdistyksen johtokunnan jäsenenä.