Joskus sitä miettii hiljaa itsekseen, että onkohan sitä aivan täyspäinen... Siinä vaiheessa kun vettä tulee tuulen mukana vaakatasossa ja lämpöasteita on n. 10, normaali ihminen voisi vaikkapa sohvalla viltin alla katsella olympialaisia tai jotain hömppää ja syödä suklaata. Vaan mitä sitä tekee meikäläinen, palelee alkkareita myöten märissä vaatteissa Oulun KV:ssa aamusta iltaan ja vielä seuraavana päivänä Överkalixissa. Tai no, siellä ei satanut, mutta lämpöasteita oli ehkä 8. Kerrottakoon tässä vielä se, että kummassakaan paikassa ei tullut mieleenkään olla hameella :).

Lauantaina Oulussa tuomaroi ruotsalainen Kurt Nilsson. "Meikäläisiä" oli Laku (K. Duurissa Vedetty) ja Zipe. Laku oli ainoa uros avoimessa luokassa ja se sai ERIn ja ihan kivan arvostelun. Hienosti Jenni vei Lakua kehässä! Zipe oli päivän ainoa SA:n saanut ja oli ROP ja sai cacibin. Nyt sillä on kolme cacibia Suomesta ja yksi Norjasta :).

Sunnuntaina Överkalixissa tuomarina toimi niinikään ruotsalainen Nina Karlsdotter. Zipe oli ainoa valioluokan narttu, sai ERI:n ja SA:n ja oli myös PN4 varsin kivalla arvostelulla. Zipe kylläkin katseli mua vähän liikaa liikkeiden esittämisessä ja alkoi myös höntsätä ja nyhtää pohkeista... Kehän kaunein koira oli ikiupea, ihana Skogsbygdens Nora Supernova <3.

Zipen näyttelykesä on nyt pulkassa. Maija käy vielä kerran kehässä tälle syksyä, samoin Hula, ja sitten on Siikajoen pentunäyttely, jonne lähtevät Fäffät. Ja se onkin sitten siinä.

Uusia kuvia ei tietenkään ole, joten laitetaan tähän Zipestä nää Tanjan ja Adan ottamat kuvat. Kun se on omalla hassulla tavallaan vaan niin hieno <3

4.%20Knalletorpets%20Zippelina.jpg

Zipe%20Pite%C3%A5%2016.7.2016%20Ada%20Wa