Huh hellettä!

"Käväistiin" tuossa Susannan ja Otson kanssa Tuurissa Miljoonakoira 2007 -näyttelyssä. Matkustettiin onneksi jo lauantain puolella Seinäjoelle, keli oli meinaan aika lämmin. Kaikkien palelunäyttelyiden jälkeen oli kyllä hieman eri tunnelma, kun näyttelyalueella lämpömittari näytti +26.... Kentällä ei ollut oikeastaan varjopaikkaa minkäänlaista, mutta ei valiteta, oli lämmin....

Tässä neiti K on päättänyt ottaa aikalisän otsopainissa (vain yksi tassu näkyy sängyn alta...)

637741.jpg

Karkilla oli vielä Rauman lentävät teltat hyvässä muistissa ja se oli saada sätkyn, kun meidän vieressä porukka alkoi pistää telttaa pystyyn. Ei siis ollut oikeen meidän päivä noin niinkuin esiintymisen puolesta... No, tulos oli eri, valioluokan 2 ja pn3 (Moona ja Kaisa edellä). Tuomarina oli Riitta Lahtovaara, joka viime syksynä antoi Karkille ekan sertin Oulussa. Arvostelu on tuolla sivussa tuttuun tapaan.

Kotimatkalla oli väsyneitä koiruuksia takapenkillä.

637744.jpg

Mukava oli nähdä taas muutama uusi göötti ja myös uusia göötti-ihmisiä (koirineen ja ilman)!!

Kotimatka sujui mukavasti, vaikka olikin aika kuuma. Otson blogista löytyy tarkempaa tarinaa tästä reissusta. Kiitoksia mukavasta matkaseurasta taas Susannalle ja herra O:lle!! Lisään tänne pari kuvaa kunhan kerkeän.

Tähän nyt sitten vielä yksi vähän surkuhupaisa juttu. Oikeesti tässä ei ole mitään nauramista, mutta en voi vastustaa kiusausta... Karkin arvostelussahan luki, että kuonon pitäisi olla täyteläisempi.... Eilen illalla Karkki hoiti homman kotiin...

637747.jpg

637751.jpg

Epäilen, että se otti kimalaisen tms. suuhun illalla ja kuono turposi kaksinkertaiseksi. Karkki näytti ihan tapiirilta. Se ei ollut kipeän oloinen ollenkaan eikä myöskään tullut mitään hengitysvaikeuksia, onneksi. Tänään turvotus on jo laskenut lähes täysin. Vähän säikäytti, mutta onneksi tällä kertaa selvittiin ilman eläinlääkärireissua ja toivottavasti koira oppi kerrasta.