Fanni

Kahdeksan näyttelyä, yksi pentuluokassa

6 x ERI

2 x EH

3 x SERT

1 x CACIB

1 x VARACACIB

 

9) 14.1.2017 Kajaani KV – Maija Lehtonen

Lähes 2v. Feminiininen. Vielä aavistuksen raajakkaampi kokonaisuus. Miellyttäväilmeinen pää. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Lupaava rintakehän tilavuus. Riittävä raajaluusto. Tasapainoiset kulmaukset. Sujuvat, kevyet liikkeet. Ei parhaassa karvassaan. Tarvitsee vain aikaa.

NUO EH1

 

8) 16.7.2017 Oulu KV – Anca Giura, Romania

16 kk vanha. Tyypillinen yleisvaikutelma. Ilmeikäs ja oikea pää ja purenta. Hyvin asettuneet korvat. Vahvat raajat, ylälinja ja hyvä rintakehä. Hyvinasettunut häntä. Hyvät kulmaukset, väri, turkki ja liikkeet.

NUO ERI1 SA PN2 SERT VARACACIB

 

7) 15.7.2017 Oulu KV – Annette Bystrup, Tanska

Tasapainoinen ja feminiininen kuiva ja puhdaspiirteinen pää, hyvinasettuneet korvat, tummat soikeat silmät, oikea saksipurenta, selvä otsapenger, ulkoneva eturinta, hyvä tuplaturkki ja valjaskuvio, hyvin asettunut häntä, vahvat raajat, mukava luonne, terveet ja vakaat liikkeet.

NUO ERI1 SA PN1 SERT CACIB VSP

 

6) 13.5.2017 Lestijärvi ryh - Jussi Liimatainen

"Hyvä koko ja mittasuhteet. Meko siro olemukseltaan. Kaunisilmeinen pää. Hyvät korvat. Hyvät värimerkit. Erinomainen kaula, ylälinja ja hännän kiinnitys. Eturinta saisi olla selvempi. Riittävä runko, mutta siro luusto. Erittäin lyhyt karva. Erinomaiset liikkeet ja kaunis ryhti."

JUN ERI1

 

5) 7.5.2017 Raahe ryh - Perttu Ståhlberg

"Erinomainen tyyppi, vielä runsaasti maavaraa, feminiininen hyväilmeinen pää, alaleuka saisi olla vahvempi, tummat silmät, hyvät korvat, vahva suora selkä, lyhyt olkavarsi, riittävästi kulmautunut takaa, hyvä karva ja värimerkit, liikkuu tasapainoisesti ja rodunomaisesti."

JUN ERI1 SA PN1 SERT ROP

 

4) 8.4.2017 Vaasa KV - Marianne Holm

"Keskivahva narttu. Hyvää tyyppiä. Luusto saisi olla voimakkaampi ja mittasuhteet saavat vielä kehittyä. Koira on tänään hieman pitkä ja ilmava. Kauniit silmät. Kuono saa voimistua. Hyvä kaula. Erinomainen eturinta. Riittävä rintakehä. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu vaivatta ja reippaasti."

JUN EH1

 

3) 18.2.2017 Kauhava ryh - Susanne Wendell

"Erinomainen tyyppi ja koko. Oikeanmuotoinen pää. Hyvät silmät ja korvat. Kaunis ylälinja. Vielä kevyt runko. Riittävät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä karvanlaatu. Valkoinen puolikauluri, muuten hyvä väritys."

JUN ERI2

 

2) 15.1.2017 Kajaani KV - Veli-Pekka Kumpumäki

"Hyvin rakentunut, ryhdikäs juniorinarttu, jolla hyvät mittasuhteet ja selvä sukupuolileima. Luuston tulisi olla voimakkaampi. Pää saa vielä vahvistua, erityisesti kuono-osa. Hyvä ilme. Lyhyet olkavarret. Kääntää hieman tassujaan ulospäin. Rintakehä saa vielä rotevoitua. Kaunis ylälinja. Hyvä takaosa. Laajalti valkoista eturinnassa. Hyvä turkin laatu. Hyvät sivuliikkeet, hieman epävakaat edestä."

 

1) 10.9.2016 Siikajoen pentunäyttely – Katja Korhonen

6kk. Erinomainen tyyppi. Mittasuhteiltaan aavistuksen pitkä. Vankka nartun pää. Hyvä ilme. Hyvät korvat. Erinomainen kaula. Hyvä selkälinja. Erinomainen eturinta. Esitetään tänään hieman tuhdissa kunnossa. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Hieman pehmeyttä välikämmenissä. Hyvä turkin laatu ja häntä. Liikkuu rodunomaisesti yhdensuuntaisesti, riittävällä voimalla. Tarvitsee kehätottumusta, muuten miellyttävä luonne.

PEK3