Viime viikon miinussaldoksi jäi agility- ja tokoharkat, kun olin siellä Englannissa. Roystonissa ja Loddingtonissa oli toki mukava käydä ja näimme ekassa paikassa villejä peltopyitäkin!! Jees.

Peltopyynaaras näyttää tältä (Kuva Jukka Bisi). Koiraalla on enemmän oranssia päässä ja vatsan puolella tummanruskea iso hevosenkenkäkuvio (yleensä siis, mutta sitten on niitä poikkeuksia......).

873958.jpg

Viikko sitten viikonloppuna tuli istuttua kehäsihteerikurssilla ja koe on sitten mennyt läpi ja pääsen harjoittelemaan. Menen Oulun kv-näyttelyyn toisena päivänä kokeilemaan tod.näk. sekä kirjoittamista että pyörittämistä. Kauheeta oikeestaan..... Kurssin vetäjät P-Pohjanmaan Kennelpiirin näyttelyohjaajat Sipolan Virve ja Niemelän Riitta saivat kyllä sellaiset suorituspaineet aikaiseksi, että huh huh. No, en ole kuullut koskaan, että kehäsihteereitä olisi teloitettu aamunkoitteessa, joten ehkäpä siitä selviää.

Ensi kerralla, kun saan jonkun tällaisen kuningasajatuksen, että tungen itseni johonkin kurssille tms. niin pyydän, että joku kysyy minulta, että olenko nyt ihan varma. Kiitos.

Sunnuntaina oli KAS:in järjestämissä agilitykisoissa töissä. Aamupäivän olin ratahenkilönä ja iltapäivällä vastaanotossa. Oli ihan mukavaa, ei satanut ja kiva oli nähdä tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Ja oli hienoa katsella toisten suorituksia ja ajatella, että josko joskus itse voisi.....

Erään iltalenkin päätteeksi tapahtui muuten jotain aika merkillistä...... Tapasimme rannassa collietuttumme Rockyn, joka jututti meidän tyttöjä omalla persoonallisella äänellään. Karkki otti tukevan seisoma-asennon eteeni ja silmät puoliummessa ja huulet törröllä alkoi laulaa duettoa Rockyn kanssa "ououuouuuuouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu" pitkään ja hartaasti....... Se näytti tosi keskittyneeltä ja otti laulamisen varsin tosissaan..... Ei Karkki ole tehnyt tuollaista koskaan ennen, liekö illan hämärtyminen saanut sen sisäisen suden heräämään..... Olisi ollut hienoa saada se videoitua, oli se niin jännää.....

Blogi on tylsä ilman kuvia, joten tässä nyt sitten kuva..... Kuvassa on suomalaisen peltopyyn mitokondrio-DNAn kontrollialue 1:n sekvenssiä.

873962.jpg