Niinpä se on sitten tämäkin vuosi polkaistu käyntiin.

Palataan ensin vähäsen taaksepäin kun nyt on muutama kuvakin vaihteeksi Hymy.

Joulun aikaan oli mukavaa kun saatiin koko lauma kokoon! Iiro 17 v. ei asu enää kotona vaan luokkakaverinsa kanssa kimppakämpässä n. 3 km:n päässä, mutta jouluksi toki tuli kotiin. Tässä nyt sitten koko kööri, Eero, Veera, Iiro, MP ja Koo.Karkki ja Maija saivat tietysti omat pakettinsa, joista paljastui ihanat luut. Maijalla kesti max pari tuntia syödä omansa, kun taas Karkki vei luunsa takapihalle.... Se on nyt takavarikoituna ja annetaan uudestaan sopivassa tilaisuudessa Karkille.

Jouluaattona valvottiin pitkään ja lomalla yleensäkin meillä keikahtaa rytmit ihan ympäri... osa porukasta meinasi nukahtaa aattoiltana ennen aikojaan...Joululoman aikana meillä tapahtui taas raakuuksia... ensin löytyi suolet...... ja sitten raatoraukka - Karkin pallo....
Syylliseksi paljastui luonnollisesti MP Viaton.

Uuden vuoden yli saatiin meille hoitolapsi, kummityttöni Nila. Yhtenä päivänä käytiin Veeran ja Eeron kanssa metsälenkillä, jolle otettiin mukaan kuumaa glögiä ja pipareita ja torttuja ja koirille keksejä.Kun meillä kerran on Kansu ja Maisu, niin tottakai meillä oli sitten myös Nilsu.... Karkin mielestä kakru piti panna silloin tällöin järjestykseen, mutta Maijasta oli ihan hauskaa kun oli Nilsu leikkikaverina. Pehmoleluille annettiin kyytiä! Sellaisetkin pehmot, joista MP ja Koo eivät paljoa perusta nousivat nyt ihan arvoon arvaamattomaan!
Ulkoiltiin paljon Tanjan ja Susannan ja koirien kanssa. Mahdettiin me olla näky tuolla hiihtoladun varressa kun tultiin seitsemän göötin kanssa metsäpolun alkuun! Tuon lauman samaan kuvaan saaminen oli aika työlästä, tässä nyt viisi (Koo ja Nilsu puuttuvat). Susannalla oli siis Naava hoidossa, joten me saatiin ihan kunnon gööttilenkki aikaan!

Kuvassa vasemmalta: Ava, Naava, Rico, MP ja Otso Hymy. Kiitoksia Kaisalle Nila-neidin lainasta! Ilopilleri saa tulla toistekin (tiedoksi muuten sitten että minä unohdin kerran treenirepun nostamisen katonrajaan......).Uusi vuosi meni. Onneksi. Loppuisi vielä ihmisiltä nuo ilotulitusraketitkin yms. pommit sen yhden illan aikana. Mutta piruvieköön kun niitä ammutaan vielä viikkokin yli sallitun, siitä mulla menee hermot täysin. Pari kertaa jouduttiin vielä seuraavalla viikolla kunnon tykistökeskitykseen.... Koo ei silleen hirveesti tykkää...

Vuodenvaihteen jälkeen lähdettiin Kaisan ja ruotsinlappari Merrin ja Matin ja mitteli Lulun kanssa Hyvinkäälle hakemaan kokemusta. Nimenomaan sitä.... olihan meinaan taas sellainen kokemus, että en olisi välittänyt moisesta. Yksi hyl, yksi 0 ja yliaikaa ja yksi 5 ja yliaikaa. Kivoja ratoja joita olisi ollut toisenlaisessa tilanteessa mukava juosta.

Hyvinkäällä sattui muuten sellainen juttu, että minä menetin täysin sydämeni ja olen ihan myyty.... Kyseessä on ihanan charmantisti harmaantunut vanhempi herrasmies, jonka elämänilo on aivan mykistyttävä. Ollapa itse samassa iässä yhtä hyväkuntoinen ja toimelias ja aktiivinen.... Tämä tyyppi johon ihastuin täysin on Antimos Nuuskamuikkunen eli Nuusku, Millan ihana ihana gööttisetä. Mikä tarmo ja menointo 12-vuotiaalla ja radalla ihan pitelemätön. Upee koira sulla, Milla!!!

Oltiin kisoja edeltävä yö Riksussa. Tapasin siellä sattumalta Tarjan jolla on Svedala Oyster Pearl eli Helmi. Valitettavasti emme tavanneet Helmiä, mutta mukava oli jutustella Tarjan kanssa!! Näkemisiin jossain näytelmissä!

Loppiaisena järjestettiin Match Show meidän hallilla. Meitä oli sellainen pieni porukka, joista osa tarvitsi ryhmiinhakupisteitä ja järkättiin sitten heille mahdollisuus hankkia puuttuvat pisteet. Pakkanen lauhtui juuri sopivasti n. -10 asteeseen ja kun meillä oli vielä oikeat ulkomuototuomaritkin - pienillä koirilla Marjo Järventölä ja isoilla koirilla Jari Laakso - niin väkeäkin tuli ihan mukavasti. Kaikenkaikkiaan maksettuja "startteja" oli 191. Osa koirista oli tietty samoja mm. junnuhändlerin koira saattoi olla vielä toisessakin kehässä, mutta koiriakin oli ehkä 160-170. Tosi hienosti meni!

Eilen oltiin sitten Kajaanissa. Kiitoksia Tanjalle kyydistä sinne ja Kaisalle ja Eetulle kyydistä kotiin! Maija esiintyi Paula Heikkinen-Lehkosen kehässä (harjoitusarvostelijana oli narttujen aikana Markku Kipinä) ja sai erin ja oli nuorten luokan 2. Olen tosi tyytyväinen MP:n esiintymiseen! Onnittelut Tulikäpälän hienosta menestyksestä Millalle!! Ja onnittelut myös Uman Lulun hienosti menneestä näyttelystä jälleen kerran! Onnittelut myös Avan ERIstä ja Ricon PU-4 sijoituksesta taustajoukoille!

Tässä tänään Umalta saatu kuva kehästä. Kiitokset kuvasta!Näyttelyn jälkeen oli vielä Karkin vuoro agiliitää yhden radan verran. Karsu meni ok, pelasti kaksi mun töppiä, mutta vauhtia meillä olisi saanut olla vähän lisää. Itse tupelsin kahdessa kohtaa ja todennäköisesti itse myös vein ne sekunnit..... Virheetön rata, 4,5 sek yliaikaa ja 4. sija. Tuomarina oli Ritva Herrala.

Vaikka emme virallisesti olleetkaan palkinnoilla niin saimme silti aivan ihanan palkinnon radan jälkeen.

Tässä Karkki illalla kotona uuden lehmäkuvioisen alustansa päällä.Kiitoksia Uma tästä ihanasta lahjasta!! Meillä oli kotimatkalla ihan voittajafiilis! Hymy

Arkeen on palattu ja ensi viikolla alkaa sitten agiharkat Mikon luona ja seuraavalla viikolla omalla hallilla sekä tokot että agit molemmilla koirilla ja mun oma möllitokoryhmä. Joululomalla Karkin tokot teki miljoonaloikan eteenpäin ja me aletaan ehkä vähitellen uskoa siihen, että me mahdollisesti päästään tokokokeeseen joskus tulevaisuudessa. Eli ei olla luovutettu, mutta ei vielä hurratakaan. Hiljaa hyvää tulee. Kait?