Toissapäivänä käytiin taas agiharkoissa. En oikein tiedä mitä tähän kirjoittaisin...... Tekisi mieli hehkuttaa ihan kympillä, muttamutta......

No, itsenäisesti mentiin puomia, keinua, Ata, rengasta ja keppejä. Mari oli silminä mukana, mikä oli ihan hyvä. Renkaalle pyysin avuksi (menin itse toiselle puolelle odottamaan), että saisin vähän enemmän Karkkia hakemaan renkaasta läpi. Narulelu antoi vähän lisää vauhtia kepeille, hauska huomata!

Rata oli tällainen (kiireessä tehty ja sekava, mutta nyt ei ole muulle aikaa!!). Numero 3 on karannut alas, on siis tuo putki vasemmasta päästä. Muutkin numerot näyttää vähän valuneen sinnetänne. Nyt saa olla.

1080525.jpg

Menin radan Karkin kanssa kaksi kertaa ja se meni sujuvasti. Niin hyvin, ettei tarvinnut jäädä jankkaamaan mitään :).  Erittäin tyytyväinen!! Tuolta 3-putkelta sain sen aika hyvin mukaani nelosesteelle ja viitosellekin, vaikka se oli tavallaan piilossa koiralta.

Torstain tokossa oli kans tällainen ihmepäivä. Liikkeestä seis, seuraaminen ja käännökset, hyppy, luoksepäästävyys ja paikallaolo kaikki aika hyviä!! Ehkä se vajaa viikko reissussa teki sen, että Karkki oli aika tarkkana koko ajan. Kai se ajatteli, että jos katse herpaantuu, niin meikä häviää johonkin. Tai tuskin se noin osaa ajatella, mutta olipahan nyt ainakin tiitterä. Tuntui ihan kivalta pitkästä aikaa, kun välillä on ollut sellaista hemmetin jahkaamista ja löysäilyä. No, eiköhän seuraava juoksu taas palauta tämänkin asian "oikealle" tolalle....  Mutta minä nyt nautin tästä hetkestä täysillä :)