Eilen käytiin Koon kanssa agiharkoissa. Oli tosi mukavaa, Karkkikin on ilmeisesti vähän herännyt siitä Ruususen unestaan. Saatiin muutamia juttuja tehtyä tosi hyvin, mutta piti sitä tietty sekoilla joissakin kohdissa (mutta minä pidin pääni kiinni enkä tulkuttanut - tällä kertaa nauratti vaan omat sekoilut).

Tehtiin kahta eri rataa ja sitten lopuksi yksi lyhyt harjoitus. Numerot on taas suoritussuunnasta katsottuna vasemmalla.

Ekalla radalla A imi koiraa ja sen kääntäminen 3-hypylle olikin yllättävän vaikeeta. Samoin 4-hypyltä se yritti ängetä A:lle. Esteiden 6 ja 4 väliin välistä veto ja sitten puolivalssi seiskalle. Pujottelu meni vimpalla kerralla tosi hienosti!

1451352.jpg

Toisella radalla kinkkinen kohta oli 3-hypyltä putkeen lähetys. Mulla oli aina liian kiire tuonne putkelle tuon hypyn jälkeisen valssin jälkeen ... Muuten ihan ok.

1451353.jpg

Lopuksi vielä tällainen harjoitus, jossa putken asentoa muutettiin vaikeammaksi kerta kerralta. Aluksi kaksi hyppyä ja sitten A:lle. Karkki haki hyvin A:n kiipee-käskyllä eikä tunkenut putkiin. Hyvä Koo!!

1451354.jpg

Ja sitten vielä se viime keskiviikon rata. Jotenkin musta nyt tuntuu, että tässä on jotain vialla, mutta en keksi mitä. Näyttää nuo 8 ja 9 hyppy ihan oudoilta.... No, oli se ainakin suurinpiirtein tällainen :).

1451356.jpg

Lauantai-aamuna liidetään vielä oman porukan kanssa. Tänä iltana olisi Maikulle luvassa nätöä.