Taas on näytelty...

Käväistiin Tanjan kanssa sellainen pikapikavisiitti Jällivaarassa viime sunnuntaina... Lähdettiin aamulla 2.00 ajelemaan pohjoista kohti. Mikä siis tarkoittaa sitä, että Tanja ajoi, kun mulla ei ole edes korttia.... Vähän oltiin ihmeissämme perillä, kun me täältä "etelästä" lähdettiin paljain jaloin reissuun ja siellä perillä oli vuorilla lunta.... Aamu oli vilpoinen, mutta lämpeni sitten päivän mittaan onneksi. Illalla oltiin kotona joskus 18-19. Käytiin Haaparannassa tullessa eläinkaupassa shoppailees...

Näytelmät pidettiin ruohokentällä, mikä tuntuu olevan meille hyvä alusta. Karkki liikkui tosi hienosti ja reippaasti ja olen siihen hirmu tyytyväinen (arvostelu on tuolla näyttelysivulla taas). Olen tässä pitkin kevättä ja kesää valittanut, että kun tuo koira ei ole kasvattanut helmikuun jälkeen turkkia. Ilmeisesti sillä kuitenkin jossakin piilossa on sitä aluskarvaa ollut, koskapa sitä nyt irtoaa tuppuina.... Eli erkkarissa mulla on sitten taas sellainen krokotiilimalli.... Voihan saasta....

Jällivaarassa tulos siis avoimesta 1/3 ja CK. Parasnarttukehässä oltiin viitosia eli reservejä :). Ruotsalainen Flora Tip Top oli ykkönen, Bodeneisin Bunny kakkonen, Vega kolmonen ja yksi ruotsalainen neljäs. Rico oli pu3 ja Tami pu2. Casper oli pu1 ja ROP.  On muuten Otso-poika vähän isänsä näköinen! Aivan samat ilmeet!!

Eilen meillä oli Pöllönkankaan näytelmäkerho. Pystytettiin koulun kentälle teltta ja pöytä. Lasse oli meillä tuomarina ja Veera kehän laidalla avustamassa ja pitelemässä koiria. Koirat tutkittiin ja mitattiin pöydällä ja niitä juoksutettiin ja seisotettiin myös. Pikkulikat Ava ja Maija harjoittelivat reippaasti mukana.

Ricon ja Avan blogista löytyy vähän kuvia eiliseltä. Siellä on Maijasta ja Karkistakin kivoja kuvia. Tässä pari Tanjan ottamaa kuvaa Maijasta, ikää 3kk.

707148.jpg

707150.jpg

Ja vielä muutamia kuvia viime viikolta. Maija taluttaa Karkkia aamulenkillä...

707861.jpg

.... kunnes päästiin polulle ja voitiin ottaa remmit pois....

707856.jpg

Nurmikolla on mukava peuhata. Helteellä ei vaan oikeen jaksa...

707859.jpg

707878.jpg

707884.jpg

... mutta onneksi voi käydä uimassa...

707865.jpg

Maija meni veteen ja niin äkkiä pois, että kuvaaja meinasi jäädä kyydistä :)

707887.jpg

Oma peti kullan kallis - tai sitten sohva...

707868.jpg

707864.jpg