Terveisiä Egyptistä!!

Tämähän on oikeasti Karkin blogi, joten aloitetaan Karkin kuulumisista. Otson ja Ricon blogeissa on ollut hienoja kuvia ja juttuja Karkinkin viimeaikaisista tekemisistä, mutta muutama sana kuitenkin.

Sunnuntaina 4.3, ennen matkalle lähtöä, käytiin aamupäivällä Hietasaaren Ponipihalla mätsärissä. Tuloksena punainen nauha. Rico oli pienten punaisten kolmas (hienoa!!) ja Otso sai sinisen nauhan (hyvä Otso!). Esiinnyttiin kolmessa ekassa parissa ja Susannan kohdalla tuomari oli huomauttanut, että nämä meidän koirat on hyvin treenattuja! Kaikki kolme esiintyivätkin tosi hienosti ja pöydällä seisominenkin oli varsin mallikasta. Mätsäristä Karkki jäi sitten Susannan ja Otson hoiviin ja kohtuullisen vauhdikas viikko on koiruuksilla tainnut olla :)

SUURKIITOKSET SUSANNA VIELÄ KERRAN KARKIN HYVÄSTÄ HOIDOSTA. Oli ihanaa, kun ei tarvinnut huolehtia. Meidän edellinen göötti, Pippa (1972-1987), jätettiin kerran viikoksi koirahoitolaan, kun lähdettiin perheen kanssa Norjaan (olin siis about 12 v. silloin...), eikä se tainnut toipua siitä ikinä. Karkilla taas oli luultavasti superhauskaa, kun oma painikaveri oli läsnä koko ajan ja riekutettavissa milloin itseä huvitti!

Susanna oli vienyt Karkin kotiin meitä odottamaan ja olihan yksi tuhannen mutkalla oleva göötti vastassa!! Peppu hakkasi poskia kun se ketkutti itseään niin iloisena jälleennäkemisestä! Mikä voisi olla mukavampi tapa tulla kotiin kuin vilpittömän onnellinen göötti. Eipä tule nyt mieleen...

Joitakin kuvia reissusta saattaa tänne ilmestyä, kunhan olen ensin ehtinyt katsoa ne läpi. Mutta noin lyhykäisesti sanottuna, aivan ihanaa. Voitin pelkoni kahdessa eri asiassa ja siitä olen tosi ylpeä. Snorklasin (ekaa kertaa!!) koralliriutoilla. Oli aluksi aika pelottavaa yrittää hengittää putken kautta, mutta kun hoksasin tekniikan, niin se oli tosi upeeta ja jäin koukkuun... Käytiin myös Kefren pyramidissa sisällä, mikä oli kyllä ahtaanpaikankammoiselle aikamoinen saavutus!! Sinne meinaan joutui meneen tosi kapeaa käytävää ja lähes kaksinkerroin taittuneena. Kuvitelkaa perunakellarin ummehtunut ilma ja kuumuus.... Hiki virtasi ja happea ei saanut tarpeeksi.... mutta tulipahan käytyä :)

Nyt sitten taas arkeen ja loskaan. Mutta onneksi tuntuu jo ihan keväältä!!

Karkin blogi online again!