Tuomarina Kozber Maciej Puolasta.

Bella ERI/1 SA PN-3 vara-sert :)

Onnea Susannalle Ettan sertistä ja Tanjalle Avan ROPista ja Cilla-mumman ROP VET ja RYP-2 VET-sijoituksesta. Onnittelut myös Sannalle Jedin sertistä ja VSP-sijoituksesta!!!

Hienoja koiria kaikki!!!!!

Tuo arvostelu on saksaksi ja jotain tolkkua siihen olen jo saanut..... vielä siinä on vähän epäselvää, joten laitanpa tähän sen sellaisena kuin se on kirjoitettu. Yhdessä kohdassa siinä on selkeä virhe tullut kirjoittavalla. Eli jos joku teistä voisi auttaa niin olisi tosi hienoa!

"Schönen format, gute feminin Kopf. Gut angesetzene Ohren. Schönformige dunkle Augen. Scheren Augen. Gut Schulte. Starke Knochen. Gut gewinkelte hintere beine. Gut angesetzene Rute mit gut betragen. Typische Behaarung."

"Kaunis malli / muoto, hyvä feminiininen pää. Hyvin kiinnittyneet korvat. Kauniinmalliset tummat silmät. (Scheren=saksi Augen=silmät, ehkä joku muu sana?). Hyvä olka. Vahva luusto. hyvin kulmautuneet takajalat. hyvin kiinnittynyt häntä, hyvin kannettu. Tyypillinen karva." (Käännös Marianne Syväniemi, KIITOS!!)

Oli vähän kovakourainen tuomari. Otti Bellaakin aika kovaa kiinni lavoista ja hännästä. Pikkasen meinas Beetä pelottaa. Sekä gööttien että japsien kohdalla tuomari lueskeli rotumääritelmää siinä samalla.... no, hyvä että edes silloin