Eilen päästiin taas agitunnille!!  Aurinko paistoi kuumasti, mutta onneksi jo sen verran matalalta illalla, että kenttä jäi puiden varjoon. Hiki tuli silti :)

Mentiin ensin puomia, mikä Karkille ei tuottanut mitään ongelmia. Se meni tosi reippaasti alusta loppuun eikä epäröinyt ollenkaan. Kontaktipintaa harjoiteltiin myös, ensin ilman ja sitten käskysanan kanssa. Puomilta mentiin aina itsenäisesti ottamaan pätkä pujottelua. No juu, pientä hiomista tarvitaan vielä, kuten eräs samalla kurssilla oleva mieshenkilö totesi lakonisesti....   :)

Puomin jälkeen hypättiin renkaan läpi. Viime talvena Karkki loukkasi hallilla varpaansa renkaan ketjussa ja nyt näytti, että se vähän epäröi kun Mikko piti sitä renkaan toisella puolella ja minä odottelin toisella. Mutta tuli se siitä läpi ja itsenäisesti kun mentiin, niin vielä paremmin. Ei epäröinyt silloin ollenkaan.

Renkaalle vuoroa ootellessa mentiin sitten putkea yksistään ja se meni hyvin ja vauhdikkaasti. Lopuksi vielä mentiin hyppy-hyppy-putki -yhdistelmää ja itsenäisesti pöytää. Yhdistelmässä Karkki veti vähän oikealle ja sihti putkeen meinasi olla vinossa, mutta meni kuitenkin ja reippaasti! Pöydälle irtoaminen sujuu hienosti, no problem, vaikka etäisyyttä olisi useita metrejä.

Kyllä kuulkaa pännii, että joutuu oleen ensi viikolla tunnilta pois. Menen Uppsalaan riistabiologien kongressiin pitämään kaksi esitelmää, toisen suurpetojen hoitosuunniltelmahankkeiden osallistamisprosessien haasteista ja toisen metsästäjien luontosuhteesta.......... Mieluummin olisin kyllä jossakin muualla koirien kanssa.

Tänä iltana on näto-harkat, otan vain Karkin mukaan tällä kertaa... Maija pääsee sitten erkkarin jälkeen harjoittelemaan, kun Karkki jää lomalle. Syyskuussa on pentunäyttely Ruukissa ja sinne ollaan ilmoittauduttu MP:n kanssa!!

Erkkarissa nähdään!!