SuKoka ry järjesti Oulussa eilen sunnuntaina joukkotarkin, jossa eläinlääkäri Lotta Axelsson peilasi silmiä ja tutki polvia. Kompiaisista mukana olivat Bella, Kamu, Laku, Mörkö ja Zipe. Kaikilta peilattiin silmät terveiksi :). Bellalla näkyy jotain muutosta, joka ei ole gööttiretinopatian näköistä. Kontrolloidaan vuoden päästä, että miten tilanne on muuttunut. Karkilla ja Maijallahan molemmilla tuli tuossa iässä sitä lasikuitumaista muutosta. Polvet tutkittiin Bellalta, Kamulta ja Zipeltä ja kaikilla kolmella tulos oli 0/0. Kiitos Heikki, Sanna ja Tanja kun toitte Lakun, Mörkön ja Kamun tarkkiin!

Kamulle on vahvistettu 18.11.16 eli sen 4-vuotissyntymäpäivänä C.I.B-titteli. Kamu on nyt virallisesti kolmas Kompiais-intti :). Ensimmäinen oli Bella ja toinen Ukko. Onnea Tanja!

Kamu%2020.5.2016.jpg

Sanna ja Mörkö ja Ninni ja Dodii ovat juosseet nollaratoja agilityssä :) :). Onnea molemmille taitaville karttureille ja hienoille koirille. Sanna ja Mörkö metsästävät viimeistä sertiä, joka sitten oikeuttaa agilityvaliotitteliin. Sijoitukset ja osallistujamäärät eivät ole suosineet toistaiseksi :). Ninni ja Dodii olivat yhden osallistujan päässä sertistä viime lauantaina eli toinen sija olisi tuonut sertin, jos osallistujia olisi ollut yksi enemmän! Huikeeta :)

M%C3%B6rk%C3%B6n%20hassut%20etujalat%207

Dodii%20kisat%20hein%C3%A4kuu%202016.jpg

Täällä kotona elämä tätien kanssa sujuu entiseen malliin. Maijan leikkaushaavaa ei oikeastaan edes huomaa enää, se on parantunut ihan älyttömän hyvin (onneksi sattui kuivat kelit silloin kun haava oli tuore). Eli meillä kaikki hyvin :)