Aivan mahtava viikonloppu!!!! Kisattiin Koon kanssa 5 starttia Vöyrin agi-kisoissa vaihtelevalla menestyksellä, mutta kaikki radat oli tosi kivoja ja aurinko paistoi ja oli upeaa juosta uusilla kengillä ja oli mukavaa seuraa ja tapasin yhden entisen vaasalaisen talliaikaisen tutun (nähty ehkä 25 vuotta sitten viimeksi.....).

Tässä sitten vähän kommenttia meidän radoista:

Perjantai 6.6

A-kisa: hyppyrata (tuomarina Eija Berglund)

Rata oli mukava, ei kovin vaikea, ja sillä mä sen sitten sössäsinkin..... kepeiltä 5 (ohjasin huonosti) ja kahdelta hypyltä 5 kun jätin Koon selän taa ja se tuli ohi (MIKSEN MÄ IKINÄ OPI ETTÄ NIIN EI TEHDÄ!!!). Lisäksi vimpalta vitskulta Koo hyppäsi esteen takaisin väärin päin, mutta tuomari ei nähnyt sitä. Kisoissa palkittiin 5 parasta, kun oli seuran 5-vuotisjuhlat, joten me tultiin miljoonalla virheellämme viidensiksi... yritin kyllä vielä palkintojen jaossa sanoa, että me kyllä oikeesti saatiin hylsy, mutta kun tuomari ei sitä nähnyt niin ei sitten... mutta ei tuntunut hyvältä ollenkaan...

Lauantai 7.6

B-kisa: agilityrata (tuomarina Salme Mujunen)

Kiva rata, olisi pitänyt mennä... MUTTA jos minä jarrutan, niin Koo jarruttaa... eli yksi kielto siitä, että  Karkki himmasi kun minä himmasin.... toinen 5 kepeiltä, meni väärältä puolelta sisään ja löi vielä päänsä tokavikaan keppiin (voisko joku ampua mut??) ja kolmas kielto kun tuli ohi (kun minä ohjasin ohi). Eli tältä radalta hylsy, joka oli kyllä niin meikäläisen oma hylsy, että hävettää. Mutta hyvät oppirahat maksettiin :).

C-kisa: agilityrata (tuomarina Salme Mujunen)

Huh huh, nyt sai juosta ihan tosissaan!! Eli pitkiä suoria putkia ja sitten vähän pyöritystä. Hauska rata kuitenkin ja nyt skarppasin tosissani. Koko ajan koira näköpiirissä ja ajattelin mitä tein, mm. haltuunotot oli nyt kondiksessa. Ja olihan se mukavaa, kun tulos oli -14,94 :). Koo eteni hyvin, kääntyi hyvin ja oikeastaan kaikki meni aika nappiin. Voitto oli kyllä niin iso yllätys, että meinasin persiilleni lentää, kun kuulutettiin palkintojenjakoon :), koirakin piti juosta hakeen häkistä mukaan kun olin jossakin ihan muualla kun palkintojenjako alkoi! Eka nousunolla, voi juku!

1637848.jpg
(Kuva Kirsti Kauppi)

Sunnuntai 7.6

D-kisa, agilityrata (tuomarina Ritva Herrala)

Oikeastaan tällä radalla kaikki meni nappiin, paitsi yhdellä mutkaputkella Koo vähän hidasti. Mikä johtui siitä, että mä itse hidastin (ja tuo koira lukee mua niin tarkkaan...). Kepeille upeesti ja vauhdilla pujottelu. Hienosti kiersi takaahypyt kun itse maltoin viedä sen kunnolla loppuun asti! Tältä radalta kans nolla ja ykkössija, tulos -2,94. Parempi aika oltais saatu, jos en olisi hidastanut tuolla yhdellä mutkaputkella itse. Toka nousunolla tassussa.....

1637843.jpg
(Kuva Kirsti Kauppi)

E-kisa, agilityrata (tuomarina Ritva Herrala)

Valehtelisin jos väittäisin, ettei ollut paineita... Toisaalta ajattelin, että voihan hitsi, miten upeeta jos saadaan nyt nolla, toisaalta tuntui siltä että iik iik apua, ei vielä..... Tällä radalla oli pari sellaista kohtaa jotka ajattelin meille vaikeiksi, mutta tietysti ne sitten skarppasin ja ne meni hienosti. Sitten otin ihan typerääkin typerämmän rimanpudotusvitosen. Ja kun Karkki EI KOSKAAN tiputtele rimoja.... eli käänsin sen liian tiukasti yhden esteen yli ja vielä käskytin esteen päällä tässä... ei sillä ollut oikeastaan edes mahdollisuuksia hypätä sitä estettä puhtaasti. Se kun muutenkin hyppäsi aika lailla siivekettä hipoen ja tiukasti kaartaen. Joten 5 tältä radalta, aika -3,97. Kolmas sija, ilman tota vitskua oltaisiin oltu toisena ja noustu kolmosiin..... Tuomari tuli palkintojenjaossa sanomaan, että oli harmi tuo riman pudotus ja että oli aivan upea näköistä menoa muuten. Itsekin olin ihan tosi tyytyväinen tähän rataan ja omaan ohjaukseeni noin yleisesti. Eli me nyt sitten jatkamme harjoituksia taas!

1637840.jpg
(Kuva Kirsti Kauppi)

Vielä lyhyesti yhteenveto:

Mitä oli hyvää:
Irtoamiset putkiin ja kontaktiesteille. Kontaktit yleensä. Muutaman vaikean kohdan sain tehtyä tosi hyvin.
Vauhti C-, D- ja E-radoilla. Lisäksi sain kommentin, että juoksin hyvin jollakin noista radoista, kiitos siitä kommentista sen antajalle Katjalle :).

Mitä oli huonoa:
Ohjaajan tumpulointi. Ohjaajan tumpulointi. Ohjaajan tumpulointi.

Kiitoksia Matille ja Kaisalle mukavasta seurasta!! Asuttiin Norrvalla Folkhögskolanin asuntolassa, jossa ei muita ollut. Halpaa yöpymistä aamiaisella. Ja ihan kiva pururata vieressä koirien lenkittämistä varten. Kirstille kiitokset kun kuvasit meidän suoritukset lauantaina ja sunnuntaina. Odottelen innolla pakettia :). Lisäksi kiitokset Katjalle ja Jaanalle kannustushuudoista kentän laidalla! Ja lopuksi VALTAISAT onnittelut Jaanalle ja samojedi Ebballe kahdesta AVA-nollasta! Aivan uskomaton juttu!!

Muita gööttejä ei agikisoihin osallistunut, mutta perjantai-illan tokokokeessa oli mukana Papu (Handskes Celia Vargvalp) ja tuli hienosti kakkoseksi avo-luokassa II-tuloksella. Onnea!

Seuraavat kuvat on ottanut Sari Eskelinen 3.6 OKK:n iltakisoissa. Kiitoksia!! Mukava aina saada näitä tilannekuvia omasta koirasta :).

1628450.jpg

1628455.jpg

1628463.jpg

Musta näissä kuvissa Koo on jotenkin niin hyvän näköinen, ihan kuin se ajattelis että "jee mä lennän!!" :)