Pakkohan se tänne on päivittää, kun meidän perheessä on kohta VETERAANI!!

Karkki Koo Kaikkien Keppien Kuningatar, joka nyt sittemmin on kyllä hieman pehmentynyt myös keppien suhteen, täyttää helmikuun 10. pv kokonaista 8 vuotta ja on siis oikeutettu osallistumaan veteraaniluokkaan heart. Tuntuu aika järkyltä smiley.

Karkki osallistuu ensimmäisen kerran veteraaneihin Tuusniemen ryhmänäyttelyssä helmikuun loppupuolella (tuomarina on Leni Finne) ja samaiseen näyttelyyn lähtee myös jokunen Beikko. Mikäli näyttää siltä, että Koon pää ei kestä sisänäyttelyitä (vieläkään), yritämme ensi kesänä uudestaan. Ja jos ei suju, niin sitten jätämme karkelot sikseen. En ala kiusata sitä, jos sitä kovin pelottaa. Ensi sunnuntaina menemme mätsäriin kokeilemaan, vieläkö meiltä kehässä käyminen onnistuu!

Näyttelysuunnitelmia on tehty pitemmällekin kesää kohti. Beikkoja näkyy toivon mukaan siellä sun täällä junioriluokissa. Citticontiaisia nähdään näillä näkymin Seinäjoen pentunäyttelyssä sekä joissakin "oikeissa" näyttelyissä pentuluokissa. Vilikin käy ainakin Seinäjoella isojen pentujen luokassa ja sitten se pääseekin jo Rovaniemen KV-näyttelyssä junioriluokkaan heartsmiley. Ihan älyttömän mukavaa katsella tuota näyttelykalenteria ja suunnitella! Ehkä Bee pääsee käymään ulkomailla, jos hyvin käy, mutta sitä en suunnittele vielä kovin vakavasti.

******

Jotakin rallytokojuttuja tässä pitäisi myös kehitellä, pakkasta vaan on ollut sen verran, että ulkona treenaaminen on ollut lähes mahdotonta. Mutta eiköhän sitä taas kevään tullen jotain tapahdu tälläkin saralla.

******

Karkki ja Maija kävivät tuossa viikko takaperin silmäpeilauksessa. Karkin tilanne oli kutakuinkin ennallaan, eli siellä mykiössä näkyy sitä lasikuitumaista samentumaa edelleen. No, koira on kaksi vuotta vanhempi kuin edelliskerralla, joten ei ole ihmeellistä. Maijalla oli yhden ripsen sijasta nyt pari ja myös sen mykiöihin oli ilmestynyt tuota "lasikuitua". Saman ikäisenä siis kuin Karkillakin.  Tämäkin silmälääkäri oli sitä mieltä, että kyseessä ei ole mikään sairaus.

******

Pentusuunnitelmia.... on, alustavia.... mahdolliset äidit ovat harmaa töpö ja harmaa pitkähäntäinen, ehkä, mahdollisesti, jos kaikki tähtien asennot sattuu kohdilleen ja urospuolella kaikki menee nappiin. Näistä lisää heti kun asiat varmistuvat. Pentuja on nyt paljon tulossa, joten tarkkaan on nyt suunniteltava tekemisensä.

******

Oikein ihania aurinkoisia kevättalven ulkoilukelejä teille kaikille!!!!yes