Kesää on vielä jäljellä ja mekin on päästy käymään kehässä. Js muutama kasvattikin.

Epävirallisen virtuaalierkkarin eli Verkkarin arvostelut kirjoitti Maija Mäkinen. Kuvillaan osallistuivat Dodii, Luna, Mörkö ja Rurik. Kivat arvostelut oli Mäkinen koirista kirjoittanut!

2.8 Isonkyrön ryhmiksessä Markku Kipinän kehässä Messi ERI1.

8.8 oli peräti kolme ryhmistä samana päivänä; Haapajärvellä, Iissä ja Luumäellä. Haapajärvellä kävi Saija Juutilaisen kehässä Pimpula, Iissä Markku Kipinän kehässä Hippa sekä ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa Mörkö ja Luumäellä Paavo Mattilan kehässä Dodii. Ksikki saivat oikein mukavat arvostelut, Pimpula EH1, Hippa ERI1, Mörkö ERI1 ROPVET ja Dodii ERI1 SA PU3. Vähän hassua on, että Hipan kaikki kolme näyttelyä on sattunut Kipinälle, nytkin tuomarimuutoksen vuoksi. No, onpa tullut testattua, että pitääkö linja ja miten hyvin arvostelut on samanlaisia. Ja onhan ne :)

M%C3%B6rk%C3%B6%208.8.20.jpg

M%C3%B6rk%C3%B6%20ROPVET%208.8.20%20Ii.j

Mörkö (kuvat Ari Lavander & Sanna Vartiainen)

Dodii%202020.jpg

Dodii (kuva Niina Halonen)

15.8 Kajaanissa tuomaroi Paula Heikkinen-Lehkonen ja Bellan tulos ERI1 SA PN2 ROPVET. Käyttäytyminen kehässä ja varsinkin isossa kehässä oli täysin ala-arvoista, hävetti oikeen. Eli Bella ei meinannut taas saada naamaansa irti nurmikosta, mikä on ihan helkkarin ärsyttävää. Sitä kiinnosti meikäläinen yhtä paljon kuin kilo kiviä...

16.8 Kauhavan (Härmän) ryhmiksessä Reino Korpelan kehässä Messi ERI1 SA ROP

Messi%20H%C3%A4rm%C3%A4%2016.8.2020.jpg

Messi (kuva Johanna Hietikko-Koljonen)

Ja sitten vähän agilityä. Dodii ja Ninni juoksivat viikolla Porvoon iltakisassa TUPLANOLLAN. Aivan huikeita olivat radat, oli kiva nähdä ne videolta. Aikaisemmin kesällä saavutuksena oli PiirM-joukkuepronssi ja taisipa noissakin kisoissa tulla yksi nolla.

Dodii%20agility%20PiirM-pronssia%202020.

Ruotsista saimme hienoja uutisia! Elina ja Isa ovat osallistuneet rallytokossa tuplakisaan ja saaneet kaksi hyväksyttyä tulosta alokasluokasta, 86p ja 80p.

Onnea kovasti kaikille hienoista tuloksista!!! Grattis till fina resultat allihopa!

Ja laitetaan nyt vielä kuva meidän kolmannesta SKV:n valiodiplomista, joka tuli postissa tänään :<3

Championdiplom%202020.jpg

 

Nyt me sitten odotamme, että mitä se tuo Zipe tässä lähiaikoina tulostaa. Massua kasvatellaan ja karvat on nyt tiputettu tisseistä. Aletaan oleen valmiita masukkien ilmiintymiseen <3