Paljon onnea kaikki kahdeksan ihanaa Beikkoa eli

Assi, Kettunen, Bartok, Mörkö, Paavo, Rudi, Sisu ja Ukko!

Assi%2023.3.2018.jpg

Assi (kuva Merja Heikkinen)

Kettunen%2023.3.2018.jpg

Kettunen (kuva Sari Koskinen)

Bartok%20K%C3%A4sivarsi%20hein%C3%A4kuu%

Bartok (kuva Teemu Turunen/Saga Mustonen)

M%C3%B6rk%C3%B6.jpg

Mörkö (kuva Ari Lavander)

Paavo%2022.3.2018.jpg

Paavo (kuva Sanna Koukkari)

Rudi%2023.3.2018.jpg

Rudi (kuva Salla Koskitalo)

Sisu2.jpg

Sisu (kuva Mia Sivula)

Ukko%2022.3.2018.jpg

ja Ukko (kuva Mari Trtnik)

 

Tässä pentueessa Assilla on serti ja Kettusella vara-serti. Molemmat tytöt on jalostustarkastettu ja hyväksytty jalostukseen arvosanoilla erittäin hyvä ja hyvä. Kepa on osallistunut paimennustaipumustestiin ja paimentanut hyvin.

Mörkö on FI AVA ja FI MVA ja sillä on yksi hyppyserti. Lisäksi sillä on koularit TK1 ja RTK4. Mörkö myös kaverikoirailee. Mörkö on jalostustarkastettu arvosanalla erittäin hyvä ja se on hyväksytty jalostukseen. Sillä on yksi pentue Ramsebergets-kennelissä Ruotsissa.

Ukko on C.I.B FI MVA ja vahvistuksia vailla vielä NO ja SI MVA. Yksi serti sillä on Itävallasta. Ukko on jalostustarkastettu, ja hyväksytty erittäin hyvänä.

Rudi ja Sisu ovat molemmat FI MVA. Nämäkin pojat on jalostustarkastettu, Rudi erittäin hyvä ja Sisu erinomainen ja molemmat on hyväksytty jalostukseen.

Paavo on saanut näyttelyistä tasaisesti erittäin hyvää. Se on paimennustestattu ja paimentaa hyvin ja jalostustarkastettu.

Bartok ei ole käynyt näyttelyissä eikä sitä ole jalostustarkastettu. Mutta se on terveystarkastettu, kuten kaikki pentueveljensä ja sisarensa! Mikä on todella hieno asia!!

Kiitos kaikille Beikkojen omistajille ja onnenrapsutukset karvakavereille seuraavaksi kuudeksi vuodeksi, vähintään

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3