Kemijärven ryhmänäyttely on yksi niitä pohjoisen ryhmiksiä, joissa on tullut käytyä useamman kerran. Siellä on aina jotenkin vaan niin kiva käydä. Tälläkin kerralla oli aivan mainio porukka kasassa ja päivä oli tosi mukava. Väsykään ei kerennyt iskeä, vaikka aamulla herätys olikin 2.35 ja 3.30 oltiin jo tien päällä. Niin, se on tällaisen autottoman oltava liikkeellä silloin kun ne autolliset, ja heidän koiriensa aikataulujen mukaan mennään, tietenkin. Ei se ole itsestäänselvää, että sitä pääsee sinne minne olisi tahtomassa, mutta onneksi mulla on näitä ihania ystäviä, joiden kanssa nämä reissut onnistuvat. Tästä reissusta ISO kiitos Merville ja JP:lle <3 <3.

Päivä oli taas jotenkin niin mukava, just sellainen mistä saa paljon positiivista energiaa ja hyvää mieltä. Vaikka aina ei menestystä tulekaan, nämä ihmiset mun ympärillä on parasta. Ja se, että näkee kauempanakin asuvia kasvatteja. Kiitos, että taas toitte näitä meidän rakkaita näytille.

Kemijärven ryhmiksessä 6 vuotta sitten Marja Talvitie teki Bellasta Suomen Muotovalion. Taisi olla silloin Bellan 10. serti. Nyt Kemijärvellä Elina Haapaniemi valitsi sen ensin rotunsa parhaaksi ja Bella oli samalla myös ensimmäisessä veteraaniluokassaan ROPVET. Isossa kehässä Marjatta Pylvänäinen-Suorsa valitsi Bellan BIS4-veteraaniksi! Ihan huippuhienoa! Meillä on ollut Bellan kanssa vähän ongelmia pöydän kanssa, mutta nyt meni ihan hyvin. Ainoastaan isoissa kehissä Bella vähän väsähti ja alkoi riiputtaa häntää. Ja se on aika karun krokotiilin näköinen silloin, kun se häntä laahaa :) :).

Kasvattajaryhmäkin saatiin kasaan, Bellan lisäksi siinä esiintyivät Konsta (VAL ERI1 SA PU1 VSP) ja siskokset Iita (ERI1) ja Fanni (EH2). Iita oli oikein kivan näköinen ja kyllä se ihan sen SA:nkin olisi voinut saada. Fanni on tällä hetkellä aika kalju, siitä lähtee karvat ihan tuppoina... Ja kun se on karvaton ja aika hoikka ja jalkava muutenkin, niin olihan se sellainen kirahvi gööttien joukossa :). KP ja ROP-kasvattaja. Isoon kehäänkin jäätiin, kiitos siitä kaikille!!! Päiville tulee isojen kehien takia pituutta lisää, mutta kyllä ne niin hienoja ja tärkeitä juttuja on tällaiselle pienelle kasvattajalle, että arvostan sitä, että jaksatte jäädä niihin mun kanssa. Erikalle vielä erityiskiitos Fannin handlauksesta kasvattajaryhmässä, iso apu olet!. Erikan Ponkukin esiintyi tosi hienosti ja on pikkuhiljaa miehistynyt kropaltaankin oikein mukavasti. Hyväksi Haapaniemi sen arvioi.

 

Kuvat on ottanut Tuija Säärelä, kiitos näistä!

Ponku

Ponku%20Kemij%C3%A4rvi%2024.3.18%20TS.jp

Konsta

Konsta%20Kemij%C3%A4rvi%2024.3.18%20TS.j

Fanni

Fanni%20p%C3%B6yd%C3%A4ll%C3%A4%20Kemij%

Bella

Bella%20vet%20Kemij%C3%A4rvi%2024.3.18%2

Kasvattajaryhmä, jossa Konsta, Bella, Fanni ja Iita

ROP%20Kasv.ryhm%C3%A4%20Kemij%C3%A4rvi%2

ROP%20Kasv.ryhm%C3%A4%20liikkeell%C3%A4%

Konsta, Iita, Fanni ja Bella

Kasv.ryhm%C3%A4%20Kemij%C3%A4rvi%2024.3.

Tällainen reissu ja kokemus tällä kertaa. Jotenkin on vaan taas ihan täpinöissään kaikesta :).