Viikonloppuna päästiinkin sitten nauttimaan kotinäyttelyistä! Luksusta, kun ei tarvitse herätä aamuyöstä :). Viikolla vähän jänskätti, että kuinkahan sitä vettä taas mahtaa tulla, mutta sää oli vallan mainio molempina päivinä. Vähän kylmä tuuli puhalsi välillä, mutta koirille keli oli ihanteellinen. Aikaa tuli vietettyä suomenajokoirien kehällä varsin paljon, kiitos Lenan ja Hillan :)

Lauantaille oli ilmoitettu kahdeksan gööttiä, tuomarina Matti Tuominen. Zipe esiintyi junioriluokassa hienosti, vaikka märkä nurmi olikin vähän yöks ja sitä piti pomppia. ERI1 tuloksena! Rouva Koo pätkytti menemään ROPVET ja ROP -sijoitusten verran :). Zipestä tuomari kirjoitti, että pomppii mielellään takaosallaan. No kyllä juu, välillä oli silmät samalla tasolla mun kanssa. Onneksi kehässä ei ole mitään liaaneja tms, muuten tuo marakatti saattaisi keikkua menemään :D

Sunnuntaina tuomarina oli ruotsalainen Arvid Göransson ja 10 gööttiä oli kehässä. Kompiaisista mukana oli Laku eli K. Duurissa Vedetty. NUO ERI3 oli sijoitus, tuomari ei pitänyt ollenkaan siitä, että Laku kommentoi koko ajan kehän kulkua. Zipe jälleen JUN ERI1 :). Nyt hiekalla pysyi kaikki neljä jalkaa maassa paremmin :). Rouva Koo tänään jälleen ROPVET <3.

Arvostelut löytyvät tuolta koirien sivuilta taas :)

Rouva Koo ei paljon jaksa näissä karkeloissa ressailla, tässä kauneusunilla ennen kehää :)

Karkki%20Oulu%20KV%202015.jpg

Kiitos mukavasta viikonlopusta taas kaikille! Oli tosi mukavaa :).