Viime viikon treenikuulumiset on jääny päivittämättä......

Maanantaisin on Karkin toko. Olemme KASsin sellaisessa ALO-ryhmässä, jossa koirakoilla on tähtäimenä kokeeseen meno lähitulevaisuudessa (lue: lähivuosina.....). Meidän ohjaajana on Elina (Vinhallan), joka on uhannut ilmoittaa K:n ja mut kokeeseen, ellen itse siihen kykene. Pelottavaa....

Viime maanantaina oli siis eka kerta. Tehtiin kontaktiharjoituksia (mm. pujottelua ja muitakin toisten lähestymisjuttuja), sitten paikallaoloa ja luoksetuloa. Muuten ihan jeessiä, mutta luoksetulossa K taas hidasti lopussa. Eli tätä nyt sitten taas treenataan lisää.... Saapa nähdä onko tänään ohjattuja treenejä, pakkasmittari näytti aamulla -20 astetta.

Keskiviikkona oli Karkin agilityharkat Active Dogilla. Tehtiin kahta eri rataa, joista toisessa pääsin minäkin hyppäämään esteen. Älkää kysykö miten jouduin siihen tilanteeseen..... Radat oli kivoja, niissä joutui taas vähän miettimään ja varsinkin sitä, että mitä minä taas tein väärin.... No, tiedänpä ainakin sen, että Karkin putkeen irtoamista ja takaaleikkausta saadaan harjoitella kovasti.  Tässä nämä radat. En nyt jaksa/ehdi viilata tuon ohjelman kanssa noita kuvia enempää eli olkoon näin vaikka eivät näytä oikeen hyviltä....


1243922.jpg


1243923.jpg

No, taas voi todeta, että kyllä koira menisi, jos minä osaisin ohjata oikein. Tuosta 2-esteeltä sain Karkin ihan hyvin tuonne 3-putkeen. Yksi valssi meni vähän pitkäksi (tuohon 5-esteelle), mutta muuten kait suht. hyvin. Ehkä olisi pitänyt ottaa Karkki paremmin "tässä"-käskyllä haltuun joissakin kohdissa, mutta jotenkin se tiesi minne ollaan menossa ja pelasti itse tilanteet :)

Perjantaina oli sitten Maisun tokon vuoro, ollaan KASsin möllitokoryhmässä. Mukavaa kun meidän ryhmässä on tuttu ohjaaja (nätö-ohjaaja Tiina) ja samoja ihmisiä lapsikoirien kanssa jotka ovat aikuisten kanssa maanantain ryhmässä. Kontaktiharjoituksia, mm. pujottelua, tehtiin ja sitten sivulletuloa ja perusasentoa. Maija keskittyi ja jaksoi mielestäni hyvin koko sen vajaan tunnin, mitä treenattiin.

Lauantaiaamuna oli oman ryhmän omat agiharkat hallilla. Tehtiin kontakteja (A, puomi, keinu) ja keppejä (WAUDE!!! eikä siitä sen enempää, kun tiedän että M & M käy täällä joskus.....).  Lopuksi vielä pussi-hyppy-putki-hyppy -rata, jossa pääsin lähettämään Karkkia putkeen eeltä. Paljon paremmin meni nyt kun silloin keskiviikkona eli K irtosi putkeen hyvin. Olin tosi tyytyväinen.
1246663.jpg
Meidän hallivuoroa seurasi Vinttikoiraharrastajien nätö, jossa tapasimme ennen käydä Jäälin maneesissa. Suski ja Otso toivat Maijan tullessaan nätöharkkoihin ja tehtiin tunti sitten sitä hommaa. Karkki odotti sievästi. Maija oli aika touhussaan, mutta käyttäytyi hienosti pöydällä ja yksilöliikkeiden aikana. Kun liikuttiin ryhmässä sen sisäinen vinttikoira heräsi ja se halusi mennä LUJAA. Ja kun jarruttelin se alkoi peitsata.... Että silleen, saadaankohan me nyt uusi ongelma tästä??!!

Harkkojen jälkeen lähdettiin sitten montuille lenkkeileen. Meitä alkoi vähän lapsettaa ja humpsautettiin sellaisen montun reunalta lumisen kielekkeen läpi hankeen koirien kanssa.... oli ihan hauskaa, Karkista näkyi vaan pää, kun se lasketteli lumivyöryssä menemään :). Ricokin innostui välillä leikkimään Maijan kanssa ihan kunnolla, juoksivat ja painivat. Paljon on muutenkin lenkkeilty tällä viikolla koirakavereiden kanssa. Susanna ja Tanja ovat tuoneet mulle vuoronperään Karkkia ja Maijaa milloin minnekin tapaamispaikkaan eri harkkojen jälkeen, kiitoksia tytöt!! Lumisessa metsässä on ollut aivan ihanaa kuljeskella, ihan pimeälläkin. Eilen päivällä paistoi aurinko jo selvästi puun latvoja korkeammalta! Kevät tulee!!!!!!