Karkilla on nyt ihan oma Karkkiboxi Hymy. Kuvassa tuo oikeanpuoleinen on jonkunsortin pystykorva, joka on ansainnut oman namilaatikkonsa. Vaikkapa sitten agiliitelystä Nauru. Umalle KIITOS hienosta boxista, ja sorsasta, joka kylläkin suolistettiin kahden pedon yhteistuumin mitä pikimmiten.... ja toffeetkin maistui meille 2-jalkaisille!

 

Kuusi rataa viikonloppuna!!! Olipas hienosti järjestetyt kisat Kemin Junko-hallissa, kannatti lähteä. Alusta oli mahtava ja halli muutenkin hyvä paikkana, valoisa ja tilava.

Tässä lyhyt yhteenveto Hymy


Positiivista:

- Sain tehtyä joka radalla ne ohjauskuviot, jotka olin suunnitellut rataantutustumisessa. Ei tarvinnut mitään paniikkipelastuksia.

- Tein vain yhden pienen sössin, eikä siitäkään tullut virhettä. Aikaakin kului vain vähän.

- Sain lähetettyä Karkin hyvin eteen ja pystyin leikkaamaan takaa siellä missä olin ajatellutkin

- Karkki luki loppu"suorat", jotka ei välttämättä olleet suoria, älyttömän hyvin ja haki itse esteet.

- Kaikki radat oli hirveen mukavia juosta!

- Kunto kesti hyvin kaksi päivää, sekä itsellä että koiralla.


Negatiivista:

- Seinä.

- Yliajat.

 

Gööttejä Torniossa oli useita :). Terveisiä Sarille ja Vegalle, jotka tekivät älyttömän hienoa jälkeä kahden päivän aikana! Tsemppiterveiset lähtee myös Satulle ja Sisulle. Oikeastaan Satunkin nimi pitäisi olla Sisu... Tsemppiä edelleen!!!!! Carinalle ja Qvittralle onnea hienosta hyppiksestä! Saanalle ja Tamille tsemppiä treeneihin. Ja Mariannelle ja Vinhalle kans :). Anssi ja Sentti tekivät kans useita hienoja ratoja. Wau!

Matille kiitos matkaseurasta ja onnea hienoista tuloksista sunnuntaina! Airalle ja Mariannelle kans kiitos matkaseurasta! Karkki ja Vinha nukkuivat varsin tyytyväisinä läjässä auton perässä eilen kotimatkalla Nauru, taisi Lulu tuntea itsensä vähän väärän näköiseksi.....