Ja taas sataa....

Viikonloppuna olin kaksi päivää Haukiputaalla ryhmänäyttelyssä tekemässä kehäsihteeriharjoitteluja. Lauantaina oli ryhmät 3 ja 9 ja minä olin Maija Mäkisen kehässä sekä pyörittämässä että kirjoittamassa. Meidän kehässä oli terriereitä. Sunnuntaina oli ryhmät 2 ja 8 vuorossa, tällä kertaa pyöritin koko päivän Jari Laakson kehässä (mm. bernit, leonbergit, rotikat). Oli mukavaa, sää suosi ja kaikki sujui kivasti.

Lenkkeilty ollaan jälleen sääskien seassa Otson, Ricon ja Avan sekä Naavan, Nastan ja Rotan kanssa. Vähitellen pitäisi ruveta tekemään jotain liikkuja sitä Tukholman matkaa varten.... kruunuja kävin tänään vaihtamassa, edes jotain :). Älyttömän mukavaa lähteä reissuun!! Varmasti hieno tunnelma tuolla MV-näyttelyssä, paljon gööttejä....

Tänä vuonna on täällä Pohjois-Suomessakin kivasti näyttelyitä (Ylivieskassa, Oulussa 2 ja Torniossa), joten molemmat koirat pääsevät vielä esiintymään kehissä ja sen lisäksi aion saada tuon viimeisen kehäsihteeriharjoittelunkin tehtyä tässä syksyyn mennessä. Agilitykisojakin on katseltu sillä silmällä, pahasti näyttää siltä että kalenteri alkaa taas täyttyä ihan kiitettävästi. Ja vielä pitäisi joku tokokoekin saada survottua jonnekin väliin... Niin, ja pari ulkomaan näyttelymatkaakin ehkä... Pitää nyt katsoa, miten kaiken saa sujumaan.

Voipi olla että tässä ei ehdi enää päivitteleen ennen perjantaita joten
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! Hymyillään jos tavataan Tukholmassa :)

Karkki OKK:n epiksissä 26.5. Kuvat Sari Eskelinen, KIITOS!!

 1690194.jpg

1690196.jpg

1690215.jpg