Käväistiin tyttöjen ja Otson kanssa Tampereella viikonloppuna. Perjantain ja lauantain välinen yö matkustettiin junassa ja oltiin aamulla jo ennen klo kuutta Tampereella. Kehä oli merkitty alkamaan vasta 11.30, joten meillä oli hyvää aikaa ulkoiluttaa koiria, syödä aamupalaa (Tanja, Annikkia ja Hessua ei tällä kertaa näkynyt asemalla....) ja kävellä bussipysäkille. Hallillakin oltiin hyvissä ajoin ja pystytettiin leiri kehän reunalle. Käväistiin siinä sitten muutaman kerran kehässä ja pöydälläkin ennen arvostelun alkamista. Vähitellen gööttejäkin alkoi tupsahdella paikalle ja taas kerran on todettava, miten mukavaa on tavata tuttuja ihmisiä ja gööttejä ja tutustua uusiin göötisteihin ja koiriin siinä kehän laidalla. Terveisiä vaan kaikille!

Maijan ja Karkin arvostelut ovat tuolla niiden omilla näyttelysivuilla.
Maija sai EH:n. Arvostelu oli muuten mielestäni tosi hyvä, mutta tuomarin mukaan MP on liian pitkä..... Maija esiintyi hienosti ja varsinkin sen liikkumiseen olen todella tyytyväinen. Tässä Oilin ottamia kuvia kehästä ja kehän laidalta. Kiitoksia!!

Tässä odotellaan vuoroa pöydälle...
1382093.jpg

1382088.jpg

1382087.jpg

Seisomassa.

1382759.jpg

1382761.jpg

Ja vielä MP liikkeessä.

1382091.jpg

Karkki sai ERIn mutta ei sijoittunut parasnarttukehässä, kun sekin oli liian pitkä, paitsi että rintalasta oli liian lyhyt. Musta tuntuu, että en ikinä totu näihin arvosteluihin ja siihen, että tuomarin näkemys on VAIN sen yhden tuomarin näkemys koirasta ja VAIN sinä yhtenä päivänä. Toisena päivänä koira on taas jotain muuta. Montakohan vuotta pitää kiertää kehiä, että siihen tottuu?

Karkki kehässä

1382198.jpg

Otso-kaveri sai ERIn ja oli avoimen luokan 2. Ja mitteli-Daisy oli VSP ja sai cacibin. Onnea Susanna ja Sari!!! Kotimatkalla junassa oli aikalailla hiljaisia koiria. Ei laitettu häkkejä, vaan koirat lojui lattialla. Karkki meni penkin alle ja pysyi siellä lähes koko matkan. Maija retkotti välillä keskellä käytävää pitkin pituuttaan ja välillä Otson kanssa viltin päällä. Otson blogissa on myös juttua ja kuvia matkasta. Nyysin muutaman kuvan tänne, kun meillä on aina niin vähän kuvia. Kiitos Susanna kuvista!!

Tässä setä O ja MP. (Maija "kunnostautui" Tampereen asemalla: se varasti Susannan pizzaa ison palan suoraan laatikosta. Ja se muuten kävi nopeasti!!)

1382140.jpg

Karkki penkin alla.

1382139.jpg

Eilen sitten käytiin riekkumassa metsässä. Tytöt ovat olleet jonkin aikaa paitsiossa kaikista kimppajutuista juoksujen takia, mutta nyt pääsivät sitten nauttimaan täysillä Otson möyhentämisestä.....

1382145.jpg

Paitsi, että O otti ritolat, kun möyhennys alkoi olla liian totista.

1382148.jpg

Maisulla petti laskutelineet.... (Koo näyttää kieltämättä tässä aika pitkältä........)

1382150.jpg

Tälle viikolle olisi sitten tiedossa tokoa molempien kanssa ja Karkin agility. Ihanaa päästä treenaamaan normaalisti :)