Lauantai

A-kisa, Tuomo Pajari, agirata

0, sij. 3., sert, nousu II-luokkaan

B-kisa, Rauno Virta, agirata

0, sij. 4. (vain 3 sai luvan)

C-kisa, Tuomo Pajari, hyppäri

hylsy (ei vaan enää jaksettu)

Sunnuntai

D-kisa, Rauno Virta, agirata

0, sij. 3. (vain 2 sai luvan)

E-kisa, Tuomo Pajari, agirata

7.79, sij. 5

F-kisa, Rauno Virta, hyppäri

2,59, ei ratavirheitä, sij. 2

Tosi hyviä ratoja kaikki muut paitsi toi C joka oli ihan katastrofi ja sitten E:ssä oli kaikki katastrofin ainekset kasassa. MP pujotteli pääsääntöisesti hyvin, irtosi hienosti putkiin, kuunteli ja vastasi ohjaukseen. Oon ihan mielettömän tyytyväinen!!

Kiitoksia Kaisalle ja Nemille nuorisoseurasta!! Kisapaikalla kiitokset mukavasta seurasta, kommenteista, onnitteluista ja hyvästä meiningistä myös Kirsille, Pirkolle, Merjalle, Sonjalle, Hannalle, Suskille, Saanalle ja Sarille.

Onnittelut ekalle Kirsille Bondin hienoista radoista ja noususta kakkosiin, samoin Saanalle ja Riimille. Ja toiselle Kirsille Leevin noususta kolmosiin 10,5 vuoden iässä!! Teille hävittiin se serti ihan mielellämme . Onnitelut Sonjalle ja Zipille vimpan radan hienoista kepeistä ja tsemppiä jatkoon! Kaisa, Suski, Saana, Hanna, Pirkko ja Sarit tekivät koirineen hienoja ratoja, jatkakaa samaan malliin!!!! Ja vielä Pauliinaakiin pitää onnitella, Lizzu suorastaan liisi radalla! Och Carina, hälsningar och grattis!! Qvittra hade så fin fart igår!!

Toivottavasti en nyt unohtanut ketään, en haluaisi!!

Gööttejä paikalla siis Maija, Riimi, Zippi, Tami, Vega, Sentti ja Qvittra. Ja ihana pikku-Vinka, joka Maijan mielestä oli ihan leikittämisen arvoinen!!

Jos jonain päivänä törmäätte harmaaseen, rastaturkkiseen pystykorvaan, se on kennel Pulipään kasvatteja, ns. Pulimaan pystykorva. . Älkääkä kysykö mitään ...  (Kumpi Saana hoitaa ekat??)

 

Susannalle ja Setä O:lle kiitokset neiti Koon yökyläilystä ja hoidosta.

 

Maija poseeraa kuvassa palkinnoksi valitun tyynyn päällä, luva- ja sertiruusukkeiden ja nousupokaalin kanssa. Ja nyt ruvetaan valmistautuun sitä Minskin koitosta varten...