Suomen kesä se on lyhyt ja vähäluminen... vettä kyllä on piisannut ihan riittävästi, niin tänään Iisalmessakin. Oikeastaan kaikki välit satoi, mutta ne hetket kun käytiin kehässä, niin oli taukoa. Sehän tietysti oli tärkeintä :D

En ollut ilmoittanut näyttelyyn kuin Rouva Koon. Meillä tuli sitten tuomarimuutos ja göötit (5 kpl) arvosteli slovenialainen Stefan Sinko. Hän on arvostellut Koon kerran aikaisemminkin, vuonna 2006 Seinäjoella Karkin kolmannessa näyttelyssä!! Koo oli silloin PN-2 ja sai vara-sertin ja vara-cacibin. Arvostelu kuului silloin näin: "21 months old. Lovely feminine head with correct bite. Excellent front, nice neck and topline. Very good body proportions. Excellent angulation in hind quarters. Moves correct." ja tänään näin:  ”10,5 years old. Excellent type. Good head. Lovely bodyproportions. Good neck and topline. Good hindquarters. Moved and presented well.” Että aika lailla samaa koiraa tuomari arvosteli molemmilla kerroilla :). Tänään Koo oli ROP ja ROPVET. 

Luumäen ryhmiksessä Dodii esiintyi Maija Sylgrénin kehässä ja oli PU-3 saaden neljännen vara-sertin :). Dodiista on tullut tosi komean näköinen!

Tämä meidän mummo-osastomme toinen jäsen eli Maija edustaa mätsäreissä ja viime viikolla osallistuimme Oulun Seudun Pystykorvakerhon järjestämään Pohjanpystykorvien SM 2015-tukimätsäriin, jossa oli veteraaneille ihan oma luokkansa. Maijasta on niin hauskaa päästä mukaan :). Tuomarina toimi Heikki Kanniainen ja Maija sijoittui veteraaniluokassa kolmanneksi :). 

Maija%20m%C3%A4ts%C3%A4ri%202015%20Jonna

Kuvan on ottanut Jonna Harju. Kiitos kuvasta!

Ensi viikonloppu on siitä mielenkiintoinen, että ei ole mitään suunnitelmia!! Erkkariin en uskaltanut ketään ilmoittaa, enkä voi sinne lähteä, koska Rouva Punkerolla saattaa olla omia suunnitelmia tuolle viikonlopulle :). Kahdeksan viikkoa tulee täyteen loppuviikosta. Massukarvat on kohta ajettu ja pikkuisen meinaa puuskututtaa välillä. Peukuttakaa, että kaikki menee hyvin!

Piitu%208%20viikkoa%202015.jpg