Ja sitten taas sellainen päivä :)

Mennäänpä vaikka aikajärjestyksessä, niin ei unohdu mitään.

Lestijärven ryhmikseen oli ilmoitettu vain kolme gööttiä. Minä olin ilmoittanut Fannin ja Maijan. Jälleen meille uusi tuomari, Jussi Liimatainen. Fanni esiintyi junioriluokassa ja vähän turkittomana ja koipeliinina sille eri1. Fanni liikkuu tosi hyvin ja on iloinen ja reipas, mutta maavaraa on monelle tuomarille vielä liikaa. Töhö oli taas oma töhö itsensä ja onhan se nyt aivan eri tyyppinen kuin esim. Fanni :). Maija oli sitten ROP ja ROP VET. Sama tuomari otti veteraanikehänkin ja Maija oli BIS4-veteraani! Isossa kehässä Maija liikkui paljon paremmin kuin rotukehässä ja hyvin jaksoi pitkän päivän.

Maija%2013.5%20Lestij%C3%A4rvi%20ROP%20RMaija%2013.5%20b%20Lestij%C3%A4rvi%20ROP

Maijan kuvat Jenni Ainassaari, kiitos kuvista! Täti vois tietysti joskus edes yrittää saada vaatteet päällensä sillee, ettei joku paikka repsota ja roiku ja lepata jostain....

Laihian ryhmiksessä oli Sakari Potin kehässä esitetty kaksi gööttiä ja toinen näistä oli Messi (K. Erilainen Elohiiri). Onnea Johannalle Messin neljännestä sertistä ja nyt tuli sitten myös se ROP-ruusuke :). "Minimies" on pärjännyt todella kivasti näyttelyissä.

Messi%2013.5%20Laihia%20ROP%20SERT%20kuv

Messin kuva Merja Fröberg. Kiitos Merja!

Varkauden kaikkien rotujen näyttelyssä, jonka nimi on hauskasti Koiravarkaus, Tanya Ahlman-Stockmari tuomaroi kahdeksan gööttiä. Kompiaisista esiintyivät juniorit Nipsu ja Iitu. Nipsun kaksi näyttelykäyntiä ovat poikineet sille kaksi sertiä, RYP3-sijoituksen ja nyt se oli VSP. Vaatimattomasti. Onnea Sallalle! Nipsun siskot ovat aikalailla hitaammin kehittyviä, niin Iitukin, joka oli tänään Hieno. Iitun arvostelussa ei ollut mitään hirveetä, tytteli on vaan varsin paljon keskeneräinen. Kiitos Kirsi ja Anne, kun veitte Iitun kehään!

Nipsu%2013.5%20Varkaus%20VSP%20sert%20ku

Nipsun kuva Niko Jauhojärvi. Kiitos!

Nipsu%2013.5%20Varkaus%20VSP%20sert%20ku

Nipsun kuva Salla Koskitalo. Kiitos kuvasta!

Sanna ja Mörkö kävivät Raahessa agikisoissa. Aika vakuuttaavaa yhteistyötä taas tälläkin kertaa! Triplanolla, sijoitukset 1., 2. ja 1. Ja hyppyserti. Tähän ei oikeastaan voi lisätä mitään muuta kuin WAU! Onnea! Upeeta! Hienoa! Huikeeta!

M%C3%B6rk%C3%B6%2013.5%20Raahe%20triplan

Kuvan on ottanut Ari Lavander. Kiitos Ari jälleen kerran kuvasta :).

Niin, minä siis pyysin Sannalta kuvaa tuloslistasta, kun tässä vaiheessa iltaa iloitsin nollavoitosta. Sanna vinkkasi, että käypäs katsomassa hänen fb-päivityksensä ja siellä olivat sitten uutiset tämän kuvan kanssa. En kyllä tiennyt, että itkiskö vai nauraisko niin päätin tehdä molempia yhtäaikaa :).

Kiitos jälleen kerran kaikille kasvatinomistajille! Huikeeta!!!