No nyt tuntuu siltä, että näyttelykesä on saatu käyntiin ja oon ihan intopiukeena! Talvi on mennyt hissutellessa, käytiin tammikuussa Kajaanissa ja huhtikuussa Vaasassa, mutta muuten on vaan oltu. Onneksi ihanat kasvatinomistajat ovat olleet aktiivisia, kun itse ei ole ollut :).

Eilen Rovaniemen ryhmiksessä saatiinkin sitten kunnolla kesänäyttelykausi avatuksi. Ei satanut eikä ollut sääskiä, mutta aika monella näytti olevan toppatakki :). Se on tämä Suomen kesä... Aivan ihana päivä taas kasvatinomistajien kanssa, ootte te vaan niin upeeta joukkoa!

Perttu Ståhlbergin kehässä kävivät Milli (ERI1), Ponku (EH3), Sisu (ERI2) sekä uusi Mr. Finland Uuno (ERI1 SA PU-1 SERT VSP ja FI MVA) ja Rouva Koo (ERI1 SA PN-1 ROP ROPVET). Kasvattajaryhmä sai KP:n ja oli ROP-kasvattaja, mutta isoon kehään ei jääty.

unnamed.jpg

Koirat sai hyvät arvostelut ja erityisesti pitää taas mainita Erika ja Ponku, jotka ovat harjoitelleet kovasti mätsäreissä (perjantaina käytiin nappaamassa BIS4-sijoitus ja Lapsi ja koira -kisan 2. sija) ja nyt se näkyi kyllä Ponkun liikkumisessa. Ponku ravasi niin reippaasti ja hienolla askeleella Erikan kanssa kehässä, varmuutta on saatu roppakaupalla! Myös Uuno ja Sisu esiintyivät hienosti emäntiensä kanssa. Kyllä saa täti olla ylpeä ja iloinen!

Karkki on ollut koko talven tauolla ja niinpä sillä olikin taas extrakivaa kehässä. Tokoiltiin siellä ootellessa ja erityisesti "ylämummo" (seiso) ja "alamummo" (maahan) oli Koon mielestä kivaa vaihtelua ja sitä nopeaa alamummoa se sitten tarjoilikin vähän joka väliin. Myös VOI-luokan askellukset ja paikallakäännökset eri suuntiin sai Mummorouvan innostumaan (ja komentamaan, kun sen mielestä palkkaus oli AIVAN liian HIDASTA). Ihana nähdä sitä noin innoissaan <3.

Samalla kun Rovaniemellä Uuno nappasi 4. Kompiaisvalion "tittelin", Piteåssa Ruotsin puolella Kamu kävi Tanjan kanssa kansallisessa näyttelyssä näyttäytymässä Carl-Gunnar Stafbergille. Eikä turhaan, sillä kotiin tuli sitten tuloksella ERI1 SA PU1 SERT ROP uusi Ruotsin muotovalio! Onnea Tanja! Mahti homma :).

Pite%C3%A5%20nat%20ruusukkeet%2016.5.201

Sunnuntaina Viima oli Hieno Rauman kaikkien rotujen näyttelyssä Esko Nummijärven kehässä. Jos jotain positiivista haluaa hakea, niin korvista ei sanottu mitään ja "Esiintyy, liikkuu ja esitetään hyvin.” :D :D :D.