Eilen oltiin taas agitunnilla. Se on sellainen paikka, missä unohtuu kaikki muu. Vähän niin kuin ennen hevosen selässä. Ja siellä hymyilyttää koko ajan. Hiki on ja hiton hauskaa :)

Itsenäisesti sai mennä rengasta, keinua ja A:ta. Rengas oli nyt jostain syystä yök ja sitä piti kytätä. A ja keinu mentiin ihan hyvin, keinulla vähän hidastusta puolessa välissä.... Hyvät kontaktit.

Ja sitten rataharjoitukset
1)
952232.jpg

Ekalla kerralla mentiin kakkosena olevan putken päähän ja sieltä ohjattiin kolmoselle, mutta kun koira irtosi hyvin putkeen niin jäätiin odottelemaan kolmosen taakse ja ohjattiin siitä neloselle.

ja 2)
952260.jpg

Mahtavaa oli, kun koira tuli tuosta tokasta putkesta ja sitten annettiin mennä täysillä kohti pituutta ja viimeistä hyppyä. Karkki tosiaan liisi yli pituuden! Pitäisi kyllä joskus saada kuvia siitä kun se on menossa..... Kaikki koirat meidän ryhmässä on innoissaan ja tekee mielellään, niitä on hauska seurata. Monta kertaa olen jo ajatellut, että onneksi päästiin alkeiskurssille, onneksi järjestyi kyyti jatkokurssille, onneksi ollaan saatu jo paikka jatko2-kurssilla.....

Hymyilyttää vieläkin :)