Mukamas ollut taas niin kaikkea, ettei ole ehtinyt päivittää. Ja olihan tää vuodatuskin jonkun päivän huoltotauolla. Noh, tässä nämä muutamat tulokset.

On käyty muutamissa näyttelyissä, alkuperäisen suunnitelman mukaan olisi pitänyt siis käyttää Maisaa ja Bellaa,mutta Maisa oli pelistä pois muutamat pippalot, kun sen päälle kävi koira. Onneksi ei mitään kauhean pahaa päässyt sattumaan, mutta sanotaanko näin, että tietyt rodut joutaisi kieltää, ainakin tietynlaisilta ihmisiltä...

Konsta edusti meidät Kemin KR:ssä, tuomarina oli slovenialainen Linda Volarikova. ERI1 SA ja PU2.

Kalajoen KV näyttely käytiin helteisellä lentokentällä. Paikka oli uusi ja sijaisti siis perinteistä Kokkolaa. Paikkana ihan jees. Tuomarina meillä oli Kresten Scheel Tanskasta ja Bella ROPVET.

Ristijärven ryhmiksessä oli tuomarina Hannu Talvi. Pimpula hienosti ERI1 SA PN2 ja sert ja Bella ROP, ROPVET ja lopuksi vielä RYP4 (tuomarina vitosilla Katja Partanen). Ja olihan kuuma... hiki valui silmiin ja korviin vaikka ei sen kummempaa tehnyt kuin kävi koiran kanssa kehässä pyörähtämässä. Hyvin olivat järjestäjät saaneet kyllä kehät sijoiteltua niin, että ne olivat varjossa koko päivän. Pihtiputaalla sitten sunnuntaina Marianne Holmin mielestä Pimpula oli Hieno.

Dodii ja Ninni saivat jälleen nollatuloksen agiradalta ja Dodiin agilityvalion arvo on nyt vahvistettu Kennelliitossa! Vähänkö hienoa :)

Muutamat näyttelytreenit on pidetty nuorisolle (ja vähän vanhemmillekin :)). Ja muutama näyttely tälle kesää on vielä edessä. Ja yksi muu reissu :) :) :) vaikka kyllä silläkin reissulla koirat ovat osan mukana.