Karkki on ollut tänään kehässä Minskissä, Valko-Venäjällä, tuloksena VSP, serti, cacib ja BLR MVA!!

Itse en ollut paikalla, mutta Tanja esitti Karkin. Rico oli ROP mutta muuten samat meriitit. Tuomarina oli puolalainen Piotr Krol.

Eli nyt Karkin nimen eteen voidaan liittää KANS FIN N EST BLR MVA! Uusimman valiotittelin anomus on jo paikan päällä tehty, toivottavasti siitä saadaan sitten vahvistuskin jonkin ajan kuluttua!

Tänään 18.11 Rico oli edelleen ROP (onnittelut Tanja ja Rico!!), kun taas Karkki sai venäläiseltä tuomarilta (Jevgeni Jerusalimskij) EHn. Tuomari piti Karkkia aivan liian pienenä. No, eipä ole eka kerta, kun Karsusta sanotaan niin... Onneksi eilen saatiin se mitä kaukomailta lähdettiin hakemaan. Tanja oli jo eilen jättänyt paikan päällä valioanomukset ja sai vahvistukset tänään!! Tosi mahtavaa, että homma hoitui noin, ettei jälkikäteen tarvitse yrittää niitä vahvistuksia hakea. Tuo EH oli taas hyvä muistutus siitä, ettei se ole niin itsestään selvää, että luokan ainoana koirana ulkomailta saa aina erin.....

Tässä on Karkin saamat palkinnot ja Valko-Venäjän valion todistus.

1075903.jpg


Kiitän Tanjaa sydämeni pohjasta siitä, että Karkki pääsi mukaan!! Täytyy olla rutkasti reipasta urheilijahenkeä, että lähtee kahden koiran kanssa seikkailemaan Valko-Venäjälle :). Toivottavasti mulla on joskus mahdollisuus tehdä sama palvelus Tanjalle.