Vuosi on päässyt hyvään vauhtiin myös agilityn osalta! Kompiaisista on nyt jo kolme startannut tämän vuoden puolella kisoissa. Luna ja Ilo kisaavat ykkösissä ja radoilta on käyty hakemassa vuoden ekat tulokset. Hienoa Monica ja Luna ja Kaisa ja llo! Mörkö kisaa kolmosissa ja ovat niinikään Sannan kanssa saaneet jo tuloksia tälle vuotta. Hyvä Sanna ja Mörkö! Kun en enää itse kisaa missään lajissa, on kiva seurata kasvattien menoa. Ihan kauheasti jännittää aina, kun tietää, että joku on jossain kisoissa. Sitä pitää peukkuja ja toivoo, että koirakko saisi hyviä tuloksia. Ja vaikkei tuloksia, niin sellaisia suorituksia, joihin ohjaaja on tyytyväinen. Joskus nämä kaksi asiaa ovat kaksi ihan eri asiaa :).

Pikkuinen Viima kävi Turun KV:ssa Elisan kanssa.  Belgialaiselle Rita Reyniersille oli kovin vaikeaa, että Viima on sellainen pikkuinen Viima. Hän oli vielä sanonut arvostelun lopuksikin, että ei pääse yli siitä, että Viima on kuin pentu hänen mielestään. Valioluokan H siitä hyvästä. Hyvin pikkuinen Sirkka (karvaton ja muutenkin kuippa) sai edellisenä viikonloppuna silti SA:n, joten näin se vaan heittelee.

Parasta kuitenkin oli se, että Viima jälleen kerran osoitti kuinka ihanan helppo koira se on. Tässä Elisan lähettämä kuva Viimasta ennen kehää. Ei, sitä ei ole isketty tainnoksiin, se vaan osaa relata eikä huuda joka suuntaan koko aikaa. Aivan ihana tyyppi.

Viima%20nukkuu%20Turun%20n%C3%A4yttelys%