Olipa mukavaa päästä taas tiistaina Karkin kanssa harjoittelemaan :) vaikka nyt olikin sitten sellainen kerta, että meikäläinen tupelsi oikein koko rahan edestä....

Itsenäisesti mentiin puomia ja Marin valvonnassa keppejä. Puomilla saatiin nyt vauhti pysymään loppuun asti (koira oli hihnassa, huom! huom!) ja loppuun hyvä kontakti. Kepit oli edelleen vinossa ja välillä näytti jopa siltä, että Karkki itse haki oikeaa tekniikkaa. Hyvä niin, sillä pujottelu on ollut meillä aika vähillä...

Rataharjoituksiin sitten: tässä ensimmäinen. En jaksa tuon corelin kanssa takuta, joten putket ja pussit on mitä on (siis toi 5 on pussi...), mutta eiköhän näistä selvän saa :).

Jollain ihmeen ilveellä sain Karkin ohjattua miten sattuu tuosta pussin ohi silloin, kun otettiin koko rimpsua... mutta pituudelta kun lähdettiin, niin se osui pussiin paremmin suoraan..... taidettiin me kerran päästä koko systeemi kunnolla :)


 973780.jpg

Toisessa rataharjoituksessa Karkki päätti, että mutkaputkeen ei voi mennä muuta kuin hiipien .... hyvä ettei tarvinnut pehvasta pukata vauhtia :). Lisäksi esteiden välissä tuntui olevan valtavasti kaikenlaisia hajuja ja muuta mielenkiintoista ja vielä ohjaajan kädetkin taas oli väärässä paikassa väärään aikaan.... mutta päästiin kuitenkin rata ihan kohtuullisesti läpi ja ainakin pari kertaa hyvin 4-esteeltä 5:lle (taas ilmestyi nuo ihme väkäset tuonne putkeen.... hermot menee tän kans.....).


973810.jpg

Mutta siis vaikka itse tumpuloi miten ja koirakin oli välillä kateissa (istui ja vahtasi palkkalautasta joka oli Mikon kädessä.....) niin aivan älyttömän hauskaa oli!!!
Meitä oli taas kaikki neljä paikalla, nyt ollaan varattu myös omia vuoroja halliin. Seuraavan kerran kokoonnumme sunnuntaiaamuna klo 8 harjoittelemaan tällä omalla porukalla!! 

Eilen aamulla oltiin pitkällä lenkillä Ricon ja Avan kanssa. Aurinko paistoi ja oli aivan ihanan kirkas ja kuulas pakkasaamu. Niistä pitää nauttia!! Tänään meillä onkin sitten taas tokoryhmän harkat :).

Ja lopuksi, OTSOlle hyvää nimipäivää!!!