Niin se yhdeksän viikkoa vierähti ja pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa. Paitsi Pöppö, joka muuttaa Ruotsiin, kunhan ikää on tullut tarpeeksi.

K. Huppista Keikkaa on nyt Piisku. Se asuu Leenan perheessä ja sillä on "göötti-isosisko" Ruusu <3. Kuvassa on mukana myös Leenan tytär Daniela.

Leena%20ja%20Piisku%20ja%20E.jpg

K. Hontsan Tuusa on Maisa ja asuu meidän Veeran kanssa (ja tähän miljoona sydäntä).

Veera%20ja%20Maisa.jpg

K. Hitsin Pimpula on Pimpula ja asuu Sannan perheessä. Pimpulalla on isoveli Paavo eli K. Bohjoista Voimaa <3.

Sanna%20ja%20Pimpula.jpg

K. Hilipati Hippan eli Hippa asuu nyt Tanjan ja Jounin kanssa <3.

Hippa%20ja%20Tanja%20ja%20Jouni.jpg

Ja sitten meidän Höpön Pöppö on kotona vielä vähän aikaa, ja muuttaa sitten Ruotsiin. Tästä enemmän aikanaan. Mutta sanonpa vaan, että sydämiä tähänkin.

Teetee%2014.10.18.jpg

 

Lauantaina 27.10 käytiin Seinäjoen KV-näyttelyssä. Enpä olekaan siellä ollut sitten vuoden 2014, jolloin Vili valioitui.  Halli oli laajennettu ja uusittu ja olihan tilaa ja valoa!

Kompiaisia oli paikalla viisi. Tuisku ja Messi valioluokassa, Fanni ja Viima valioluokassa ja Bella vetskuissa. Pojille erit ja SA:t ja Messi PU3 ja Tuisku PU4. Fanni ERI3 SA ja Viima ERI4. Bella PN3 ja ROPVET. Ja lopuksi vielä kasvattajaryhmä 1 KP ja ROP-kasvattaja (mukana Messi, Tuisku, Fanni ja Bella). Ja mukavia sanoja tuomarilta <3.

Bella sai jonkun ihme pömön pöydällä. Sillähän on sellainen tapa, että se kieppaa itsensä ympäri hassusti selkä minuun päin ja noustaa etupään valmiiksi ilmaan, että saan sen nostettua helposti syliin ja pöydälle. Se on ihan itse oppinut tällaisen tavan (äitinsä Rouva Koo teki samalla lailla). Ja nyt siinä tapahtui jotain, jonka takia se oli pöydällä aikalailla pois tolaltaan. Minä en tiedä, että satutinko itse sitä siinä nostaessa vai mikä tuli. Onneksi se oli sitten muuten ihan ok. Mutta säikäytti kyllä vähän...

Kiitos Elisa, Nina, Johanna ja Mervi mukavasta päivästä!! <3

Muita tapahtumia viikonlopulta:

Leevi kävi silmä- ja polvitarkissa ja siellä kaikki ok. Eli polvet 0/0 ja silmissä ei huomauttamista. On tosi hienoa, että Anna-Liisa on käyttänyt Leevinkin tarkastuksissa (kuten aikanaan myös Taavin) vaikka Leevi on kivesvikainen ja kastroitu. Koiran luustoterveys tai silmäsairaus ei ole kytköksissä palleihin, joten kyllä se on ihan tärkeää kasvatustyön ja sisarusten mahdollisen jalostuskäytön kannalta tietää näistäkin kavereista enemmän kuin mitä päällepäin näkyy. Arvostan <3.

Kaisa ja Ilo ja Sanna ja Mörkö ovat rallytokoilleet ja Ilolle mestariluokasta 90p ja RTK4-koulari ja toiselta radalta myös hyväksytty tulos 78p. Sanna ja Mörkö kisasivat niin ikään mestariluokassa ja saivat tuomaripalkinnon! Se on hieno tunnustus. Onnea hienoista tuloksista ja erityisesti Ilon koularista <3.