Viikko on taas hujahtanut hirveetä vauhtia...

Maanantaina ja tiistaina tokoilin koirien kanssa yliopistolla. Maanantaina oli toko-SM-ryhmän treenit ja teimme liikkeet kokeenomaisesti, aina 2 liikettä/per valvova silmä. Paikallaolot tietty porukassa. Maija pääsi taas siivellä mukaan treeneihin ja tein senkin kanssa välillä jotain. Tiistaina oltiin sitten omalla porukalla.

Eilen oltiin MP:n kanssa Mikon treeneissä. Radassa oli 24 estettä ja me tehtiin sama harjoitus kun ryhmän kolmosluokan koirat! Harmittaa kun hukkasin sen ratapiirroksen, Asko Jokisen radasta oli kuitenkin kysymys. Yksi pimee putki -kohta mentiin tosi hienosti ja sitten yksi toinenkin putkikohta (tosi kuvaavaa Nolostunut), mutta kepeillä meillä oli tällä kertaa vähän tökkeliä. Ja ehdottomasti on kiellettyä sanoa Maijalle "hyvä" kesken keppien, siihen loppuu just! Olin älyttömän tyytyväinen kuitenkin kokonaisuuteen! Nyt sitten vaan epiksiin ja ehkäpä jopa virallisiinkin tänä kesänä Yllättynyt. Jos noi kepit alkaa pelittää kunnolla.

Tänä iltana mennään taas Koon kanssa tokoileen SM-ryhmän kanssa. MP saa jäädä kotiin pitään vapaailtaa.

Ja kohtahan tässä sitten aletaan pakata Ruotsin reissua varten. Mukava lähteä! Vännäsin (13-14.6) aikikset tuli eilen nettiin ja gööttejä on lauantain KV:ssa 4 ja sunnuntain kansallisessa 5... Tuomarimuutos tuli tuohon inttinäyttelyyn ja siellä Darco Korodec Kroatiasta. Sunnuntaina on tanskalainen Jens Ramsing, joka tulee sitten heinäkuussa Oulun toiseen näyttelyynkin.

Lämmintä loppuviikkoa kaikille! Nauru