Olin Maijan ja Otson kanssa viikonloppuna Tartossa Eestissä inttinäyttelyssä. Mentiin ensin junalla Hesaan ja siellä taksilla rautatieasemalta Länsiterminaaliin, jossa koirat pääsivät bussiin ja sitten mentiin Tallinnaan laivalla. Matka jatkui perjantai illtana Tarttoon. Majoituimme samaan hotelliin, missä Karkki ja Rico vierailivat kaksi vuotta sitten, joten ulkoilutus- ym. paikat oli tuttuja. Huonetoveriksi saimme Tainan ja kelpiepoika Kössin. Terveisiä ja kiitokset mukavasta reissuseurasta ja onnea Kössin inttivalioarvosta!!

Näyttelyyn oli ilmoittautunut viisi gööttiä molemmille päiville. Lauantaina meillä oli irlantilainen John Muldoon tuomarina. Konsta oli hienosti ROP ja Maija VSP, Otsolle vara-cacib ja Helmille junnuserti. Maijalle samalla cacib ja serti ja EE MVA -arvo !!! Molemmat Otso ja Maija esiintyivät kauniisti.

Sunnuntaina tuomarina toimi Henrik Soeborg Tanskasta. Maija sai taas sertin ja cacibin ja oli 'VSP, mutta Otso-setäpä saikin sitten EE MVA - ja C.I.B-tittelit!!!! Onnea hurjasti Susannalle ihanan Otso-sedän menestyksestä ja kiitoksia luottamuksesta, kun sain ottaa Otson mukaan. ROP-kehässä tuikkasin hihnan kehän laidalla seisovalle Kirsille, jonka kanssa Otso esiintyi hienosti ja oli ROP. Eli me saatiin mitä lähdettiin hakemaan. Konstalle vara-cacib ja Helmille toinen junnuserti. Terveisiä vaan Maijulle ja Ellenille (toivottavasti tauti meni ohi!!!!) ja Tarjalle. Rapsutuksia myös pienelle rantapojalle . Hyvin mielin lähdettiin kotimatkalle.

Tässäpä kuva neidistä pystin ja ruuskujen kanssa. Varsinaista valokuvataiteen aatelia nämä kötöstykset...

Maijan töpö on ihan lytyssä. Syynä lienee tuo hienon hieno selkäreppu!

Molemmat tytöt saivat siis reissutuliaisina omat selkäreput! Näissä on hyvä kuskata namit ja noutokapulat treeneihin .

Hauska reissu oli taas, nyt "palaudutaan" ens viikonloppu agikisojen merkeissä ja sit seuraavana viikonloppuna onkin vuorossa Valko-Venäjä ja Minsk .