Missäpäs sitä muualla juhannuksena :)

Rovaniemen KV:ssa taisi olla nyt gööttienkkari, kun 12 koiraa oli ilmoitettu alunperin Nina Karlsdotterille, joka sitten vaihtui Kurt Nilssoniksi. 11 koiraa esitettiin, näistä 6 Ruotsin vieraita ja yksi tuontikoira! Meidän sakkia paikalla oli Konsta nuorissa, Lycka junnuissa, Sirkka avoimessa ja Maija vetskuissa. Sirkkahan on toki valioitunut, mutta kun uusien näyttelysääntöjen mukaan luokkaa ei saa vaihtaa (kuin maksimissaan ilmoajan puitteissa, mikäli järjestäjä on myötämielinen), sen paikka oli avoimessa luokassa.

Konsta EH2, tuomarin mielestä olisi saanut esiintyä liikkeessä paremmin. Lycka EH3, samoin. Sirkka voitti avoimen luokan ja sai paljon kehuja. Paras narttu -luokassa se hävisi vain Maija-mummolle, joka siis oli PN1 ja VSP ROPVETin lisäksi. Sirkka "en-minä-tästä-mitään-inttivaliota-yritä" -koira sai ensimmäisen cacibinsa ja ruotsalaisleiri ratkesi riemuun, kun he tajusivat, että Sirkka ei ota vastaan sertiä. Serti meni PN-kolmoselle, joka oli 11-vuotias valioluokan narttu Krösaskogens Qia. Erika esitti Maijan sekä pn-luokassa että loppukähinöissä ja hienosti meni! Kiitos Erika <3. ROP oli siis Krösaskogens Zeke.

Nilsson perusteli ja selitti pitkään valintansa ja se oli tosi mukavaa. Sirkan heikkous oli hänen mielestään selkälinja, joka vähän putoaa liikkeessä edestä. Maijasta taas hän oli sitä mieltä, että tässä on sitä vanhempaa tyyppiä, mitä hän haluaa. Maija kehuttiinkin sitten ihan maasta taivaaseen.

Kuvat on ottanut Tuija Säärelä, kiitos :).

Sirkka maassa. On se niin tomera pieni koira <3

Sirkka%20ROI%202017%20maassa%20hyv%C3%A4

Sirkka pöydällä.

Sirkka%20ROI%202017%20p%C3%B6yd%C3%A4ll%

Jotakin me tässä Maijan kanssa jumpataan...

Maija%20ROI%202017.jpg

Konsta 

Konsta%20ROI%202017b.jpg

Lycka pöydällä.

Lycka%20ROI%202017c.jpg

Kiitos kaikille ihan hirveesti, oli taas niin kiva päivä! Tack våra vänner från Sverige! Team Krösaskogens, Gunnel, Yvonne och Elina. Vi hade en jätterolig dag med er! Grattis också till alla fina resultat!

Mun suosikkiuros, ihana ihana Grålötens Tut I Luren oli paikalla turistina. Siinä koirassa on sitä jotain <3. Vanhan herran ei tarvinnut enää poseerata, ikää on jo 11 vuotta. Itse rauhallisuus ja ihana itsevarmuus. Gr%C3%A5l%C3%B6tens%20Tut%20i%20Luren%20

Rovaniemellä sain nämä Ruotsin rotujärjestön valiodiplomit vihdoinkin itselleni. Tack Marie-Anne för diplomerna!

Specialklubben för Västgötaspets jakaa diplomin jokaisesta viidestä valiokasvatista, joista sitten aina kahden tulee olla Ruotsin valioita. Sama koira saa olla vain yhdessä diplomissa (eli vaikka joku näistä koirista joskus tulisi Ruotsin valioksi, niin en voi sitä enää käyttää). Bella, Milli, Kamu ja Uuno ovat näissä ne Ruotsin valiot. Hattua nostan sille, että sana Kompiaisen on kirjoitettu joka kerta oikein, kun en osaa sitä itsekään oikein koskaan kirjoittaa :). Joskus on tullut manattua, että pitikin valita sellainen kennelnimi, jota ei edes itse osaa kirjoittaa oikein... se on Kompiasen, Kompisisen, Kompaisen jne, mutta ei koskaan heti kerralla Kompiaisen :).

Champion%20Diplom%20SKV.jpg

Nämä pitänee kehystää :)