Lenkiltä ei nyt valitettavasti ole kuvia... Paitsi nämä Nilasta ja Maijasta. Kiitos Susanna! (Ylemmässä kuvassa Maisu ihan selvästi miettii, että mikähän tämä siimahäntä oikein on.....)

1206016.jpg

1204677.jpg

Oltiin pitkästä aikaa isolla porukalla lenkillä. Mukana olivat göötit Vinha, Tiivi, Nila, Rico, Ava, Otso, Hippa, Karkki ja Maija. Vain Naava puuttui, sitten olisikin ollut 10 gööttiä. Mukavan kokoinen joukko!! Pikkulapset Tiivi ja Nila seikkailivat joukossa ihan suvereenisti. Onneksi Maija ei runttinut niitä ihan täysillä :). Kiitoksia kaikille mukavasta lenkkiseurasta!!

Koko viikon olen tehnyt ahkerasti töitä = suunnitellut tämän vuoden näyttelyitä... Yllättävän monta tuntia siihenkin hommaan saa uppoamaan :). Mutta nyt alkaa olla valmis turnee-suunnitelma molemmille koirille. Maaliskuussa molemmat koirat lähtevät Tampereelle. Karkin kevääseen kuuluu Venäjänreissu eli Pietari ja mahdollisesti Viipuri. Ensin en ajatellut tuota Pietaria ollenkaan, mutta kun täältä Oulusta lähtee kaksi tuttua, joiden kyydillä pääsen niin oli helppo muuttaa suunnitelmia.

Toukokuussa on kaksi käyntiä Ruotsissa (Vrå, Piteå) ja kesäkuussakin yksi (Jällivaara). Ja tietysti heinäkuussa (göötticircuit ja maailmanvoittaja). Parilla reissulla Maijakin on mukana. Käytiin torstaina hoitamassa vasta-ainetesti pois alta, nyt pidetään peukkuja, että vasta-aineet on nousseet.

Kesäkuussa Latvia.... Näillä näkymin kyllä, mutta pitää vielä miettiä..... Ja kummitteleehan meillä se hitsin Liettuakin.... Sielläkin pitäisi ehtiä käydä jossain vaiheessa, mutta kun sitten syksylle saattaa olla jo muuta ohjelmaa suunnitteilla.......

Agiliitämässäkin on käyty. Ollaan Susannan ja Otson kanssa käyty "omalla" hallilla iltaisin ottamassa lyhyitä 20-30 min treenejä, joissa Maijakin on ollut mukana. Maija on mennyt putkea, puomia, keinua ja Aata. Ja räkyttänyt.... Eli kun on Karkin vuoro tehdä jotain, Maija louskuttaa tauotta. Tänään otan sen yksin hallille ja otetaan räksyttämättömyysharjoituksia. Karkin kanssa on menty lähinnä keppejä ja rengasta ja niille erilaisia lähestymiskulmia. Jotain pieniä radanpätkiä, hyppyjä ja putkia.

Jatko3-kurssi alkoi keskiviikkona Active Dogilla. Tässä meidän eka rataharjoitus. Kakkosen jälkeen huonosta ohjauksesta johtuen Karkki katosi kaksi kertaa putkeen, mutta kun omassa päässä pari piuhaa yhdístyi oikealla tavalla :) niin sitten sain sen tuonne kolmoselle. Putkeen (5) Karkki irtosi hienosti, vaikka putken suu olikin tavallaan piilossa. Putkesta kuutoselle meni ihan ok ja sain Karkin siitä hyvin hanskaan ja oikeasta reiästä mutkaputkeen. Loppu sujui ilman ongelmia.

1209475.jpg

Tässä harjoituksessa mentiin kolmosesteen luokse ja ohjattiin sieltä koiraa yli ykkösen ja kakkosen. Ihan jees. Oli taas niin tosi hauskaa. Se vaan on järkyttävää huomata, miten itse huonolla ohjaamisella saa aikaan vaikka mitä pieniä katastrofeja.... Eli jos minä ohjaan oikein niin Karkki kyllä menee.

1209476.jpg

Meillä on harkoissa taas sama tuttu porukka koossa ja samalla porukalla me käydään sitten omalla vuorollakin hallilla viikonloppuisin aamuisin, mm. oltiin tänä aamuna. Karkin kanssa otin rengasta, keppejä, puomia, Aata, keinua ja pari hyppy-putki-yhdistelmää. Ja sitten harjoiteltiin sitä, miten voi olla ihan rauhassa paikallaan välillä tekemättä mitään.