Onnea 5-vuotiaat Beikot!!

Assi, Bartok, Kettunen, Mörkö, Paavo, Rudi, Sisu ja Ukko

(ja tähän miljoona sydäntä)

 

Beikot.jpg

Tämä pentue oli aivan hulvaton. Nukuin silloin vielä olohuoneessa ja näiden vesseleiden kanssa. Joka aamu herättiin n. klo 3.30 - 4.00. Yhtenä aamuna heräsin ihmeelliseen suhinaan ja vähän aikaa kesti miettiä, mistä se outo ääni tulee... Kaverit vetivät minun tuulihousujani Ikean putkestä läpi edestakaisin :). Assi on jäänyt kaikkien meillä käyneiden mieleen siitä, että se roikkui joko jalkapöydässä tai akillesjänteessä kiinni ihan tauotta. Minulla oli Assin takia kumisaappaat sängyn vieressä, sain ne ensiksi aamulla jalkaan... Ja koko pentueen nimi Beikot tuli siitä, kun välillä tapeltiin kuin peikot ja meteli oli melkoinen.

Paavo oli pentueen ainoa harmaa, se näytti "kuuraiselta" muiden rinnalla. Siksi sille valikoitui nimi Bohjoista Voimaa. Bartokilla eli Barhaat Korvat oli aivan järkyttävät lautasantennit ja kutsuimmekin sitä sekä Late-Lautasantenniksi että Bartok Suurenmoiseksi (joka on se lepakko-piirroshahmo). Bikkuinen Ukko oli nimensä mukaan pienin kaikista syntyessään, Ylläripylläri eli Bienoinen Yllätys eli Sisu oli se 8. pentu ja Eka Vekara eli Rudi ensimmäinen. Mörkö (eli Rautsi eli Timppa, trio Niskalaukauksen ja Mörkön niskalaikun mukaan) oli heti sellainen kaikkien kaveri, niin ihmisten kuin koirienkin Baras Kaveri. Kettunen oli kuin pieni sievä kettu ja Bitkään sitä oli Odotettu. Assi oli Bikkasen Hieno väritykseltään ja olisin kovin hartaasti toivonut, että sitä väriä olisin saanut säilytettyä.

Beikoista Ukko on C.I.B , Sisu ja Rudi FI MVA, Mörkö FI MVA FI AVA TK1 TK2 RTK1 RTK2 ja RTK3. Assilla on serti, Kepalla vara-serti, Paavo on Erittäin Hyvä. Bartok on vaeltanut enemmän kilometrejä kuin moni meistä ihmisistä :). Kaikki Beikot on terveystarkastettu ja jalostustarkastettukin on seitsemän.

Molemmat, sekä isä Konnunkodon Draco Malfoy, että emä Vinhallan Virvatuli ovat vielä hyvissä voimissa. Draco on 12-vuotias ja Nila täyttää ensi syksynä 10 vuotta. Pitkää ikää toivotamme ihanille veteraaneille <3 <3.

 

Kaikkea hyvää, Beikkoset, myös tuleville vuosille!!