Tänä viikonloppuna käytiin piiiiiitkästä aikaa Tuusniemen ryhmiksessä :) :) :), nyt ekaa kertaa ulkosellaisessa. Ennenhän se pidettiin aina helmikuussa kasvihuoneissa, mutta nyt ilmeisesti oli jo toinen kerta, kun on tämä kesäversio. Tää oli sellainen Mervin ja mun älynväläys eli "mihin mentäis kun ei oo oikeen koiraa Jällivaaraan" ja päätettiin sitten hurauttaa Tuusniemelle. Tuomarina meillä oli Jo Schepers Alankomaista, gööttejä 7 kehässä. Mulla oli mukana Lycka ja Bella.

Lycka oli viimeistä kertaa nuorten luokassa, se täyttää ensi viikolla kaksi. PN3 ja varaserti tänään :). Bella ERI2. Se on alkanut taas jokakesäiseen tapaansa pukeutua krokotiilipukuun ja muutamaan näyttelyyn oon tietysti ehtinyt sen ilmoittaa. Muistan aina kun eräs suomalainen miestuomari kirjoitti siitä arvosteluun, että esiintyy juhannuksen kunniaksi bikineissä... juu ihan kiva, mutta kun se oikeasti näyttää nakuna krokotiililta :).

Kiitoksia taas Merville reissusta (joskus kyllä vähän pelottaa nää meidän "eihän me mennä sinne, eihän", kun ne kuitenkin aina päättyy siihen, että huomaan ilmoittavani koiria jonnekin minne ei todellakaan pitänyt.....). Kiitos Iris ja Sini mukavasta seurasta kehän laidalla ja onnea Irikselle Topsyn hienosta menestyksestä! Hansin poika Aulis on tosi hieno, tykkäsin kovasti. Nämä kohtaamiset on se näyttelyissäkäymisen juttu mulle. Jos menestystä tulee niin hyvä, jos ei, niin ainakin on ollut mukava päivä :) :). 

Kuvassa Lycka tänä aamuna rantarallin jälkeen :).

Lycka%201.7.2018%20rajattu.jpg

Tivolissa ovat päässeet käymään Hans ja Rurik. Hans oli eilen susitestissä ja oli taas klaarannut viimevuotisen karhun tapaan tosi hienosti. Tuomari oli sanonut, että tässä näätte koiran, jolla on pääkoppa kunnossa. Niin sillä onkin <3

Hans%20susitestiss%C3%A4%2030.6.2018%20A

Kuvan on ottanut Anne Rautio-Visuri.

Hans%20susitesti%20diplomi%2030.6.2018.j

Ja tänä aamuna on täällä Oulussa käynyt MH-kuvauksessa Rurik. Ja suoritettu on, ihan mallikkaasti <3.

Kiitos Maikku ja Hanna kun veitte pojat testiin ja kuvaukseen :).

 

Laitetaan vielä loppuun Tanja Loukusan ottama hieno kuva Röllistä. Rölli on tässä osallistumassa eläinlääkäriasema Kamun kimppakävelyyn, jossa kerättiin ruokaa eläinsuojeluyhdistykselle. Tarkkaan pitää valvoa kävelyn aloitusta <3

R%C3%B6lli%2030.6.2018%20Tanja%20Loukusa