Tarjolla ois tokoa, agilityä ja kehän kiertoa. Mistä aloitetaan?

Viikonloppuna käväsin lauantaina Sirkan kanssa Överkalixissa, kun eihän sitä nyt voi jättää yhtään lähinäyttelyä käymättä :). Ja kun nyt kerran Riikkakin oli Ossin kanssa lähdössä, niin pitihän se ängetä mukaan. Sirkka oli PN2 ja sai varasertin ja Ossi sai sertin ja valioitui Ruotsin muotovalioksi ja oli vielä ROP.  Onnea vielä Riikalle ja kiitos reissusta :).Tuomarina oli Per-Harald Nymark Norjasta.

Kompiaisen%20Disainia%20Arkeen.jpg

Sirkan kuva Veera Anttila

Lauantaina Ristiinan/Mikkelin ryhmiksessä göötit arvosteli Paula Rekiranta ja siellä kävivät kehässä Gääpiö-neidit Bessi ja Iitu. Tällä kertaa Bessi oli Hieno ja Iitu Erityisen Hieno. Nämä Sirkan tyttäret ovat varmaan aikalailla siinä suhteessa äitinsä kaltaisia, että kehittyvät ihan älyttömän hitaasti. Sirkka on minusta vasta nyt koiran näköinen ja se täyttää neljä marraskuussa. Ennen pentuja se oli ihan luikku. No, hiljaa hyvää tulee.

Bessi%20ja%20Iitu%2012.8.2017%20Piia%20M

Bessin ja Iitun kuva Piia Mäkelä

Sunnuntaina Messi osallistui Seinäjoen ryhmikseen (tuomarina Kirsi Honkanen) 2-vuotissynttäreidensä kunniaksi. No olisihan se nyt ollutkin aikamoinen jymypaukku, jos olisi samana päivänä sertin napannut, ei kai sitä nyt sellaista.... Mutta PU2 ja varaserti, ei ole huonosti sekään! Vimpan sertin metsästys jatkuu. Niin, näitä Eevokkeja ois nyt sitten neljä odottamassa valioitumista :)

Messi%2013.8.2017%20Eljas%20Koljonen%202

Messin kuva Eljas Koljonen

Lauantaina oli myös tokopäivä sekä Ilolla että Mörköllä. Kaisa ja Ilo korkkasivat tokouransa ja saivat alokasluokan kokeesta kolmostuloksen. Ja Sanna ja Mörkö saivat avoimesta luokasta kakkostuloksen. Molemmilla koirakoilla pienestä ykköstulokset kiinni!! Mörköhän kävi viikolla myös rallykokeessa MES-luokassa ja oli kuulemma ollut todella iloista ja hyvää menoa, mutta muutama uusimaton 10p virhe liikaa. Nämä on näitä viilausjuttuja :).

Ja joo, taas tapahtui tämä ihme juttu. Kun minä olen jossain näyttelyreissulla niin Ninni ja Dodii täräyttävät tuplanollan agilityssä. Niin nytkin lauantaina. Ihan huikeeta!!! Kisataukoa on pidetty SM-kisoista asti ja keskiviikkona juostiin eka nolla ja nyt siis tupla, sijoitukset 3. ja 4. Aikamoinen kauden aloitus, sanoisin. Onnea taitavalle kaksikolle!!

Dodii%20ja%20Ninni%20tuplanolla%2012.8.2

Dodii keskittyy oleelliseen :) :) :)

 

Vähiin käy ennenkö loppuu. Alkaa olla kohta tämä kesä pinossa. Parit kehässäpyörähdykset vielä ja se on siinä. Mitähän sitä sitten?