... eikä muuten sääskistäkään.... eli nyt on molemmat tulleet ja on siis virallisesti KESÄ!!!

Tässä vähän kuulumisia. Oon taas ollut laiska päivittämään....

Viime maanantaina olin Karkin kanssa OKK:n epiksissä. Juostiin mölli- ja ykkösluokan rata, joista ekalta 5 ja tokalta 0. Erityisen hyvää vauhti ja kepit.

Tiistaina käytiin Maijan kanssa verikokeissa. Munuaisarvot oli laskeneet normaaleiksi!! Syötän nyt vielä juhannukseen asti tuota erikoisruokaa ja sitten vaihdetaan vähitellen omaan ruokaan ja katsotaan mitä tapahtuu. Painoakin oli tullut 200 gr takaisin :).

Keskiviikkona oli Karkin agilitytreenit ja meillä oli kolme erilaista rataa. Vauhtia oli taas ihan kivasti ja muutenkin sujui mukavasti. Pakkovalssiharjoituksessa itsellä oli koordinaatio vähän kateissa, mutta ei nyt mitään ihan hirveetä katastrofia saatu aikaiseksi kuitenkaan :).

Perjantaina Maijan tokossa oltiin osa aikaa ulkona ja osa hallissa. Otettiin paikallaoloa, luoksepäästävyyttä, luoksetuloa ja kontakteja. Sisällä vielä "viestiteltiin" ja otin Maijan kanssa hyppyä. Seuraaminen ja paikallaolot oli ihan ok, mutta luoksepäästävyydessä sillä petti vieteri joka kerta ja se pomppi hassusti ja sit luoksetulossa se oli ihan omituinen. Vaan enpä jaksa nyt noitakaan stressata. Se oli kuitenkin touhussaan ja teki iloisesti mitä teki ja se on pääasia.

Piteåssa lauantaina Otso ja Karkki olivat CK:n arvoisia, mutta siihenpä se sitten jäikin :). Onneksi kuitenkin ROP-voitto tuli Suomeen. Eli onneksi olkoon Sari ja Vega!!! Hienosti meni teillä!! Me jatketaan tänä kesänä vielä muutaman näyttelyn verran sen Ruotsin sertin metsästystä :) :). Ja muutaman muun...

Meillä on aika agilitypainotteinen viikko edessä.... mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!