Viikolla meitä kävi moikkaamassa Beikkosetä Mörkö, joka oli pentujen mielestä IIIIIIIK niin ihana!!! Mörkö-sedän mielestä Ceet olivat - no, yksi kerrallaan ja sohvalta katsottuna ihan jees, mutta innokkaana fanilaumana ehkä vähän liikaa. Kaikki kuvat on ottanut Mörkön emäntä Sanna Vartiainen.

Sukkis ja MörköM & M, eli Möhkö ja MörköMörkö ja pikku-SusiIIIIIIIIIIIK, meidän idoli istuu tuolla!!!!!!!!!!!Mörkön bändärit Sukkis ja Allu heart, Maija-täti vahtii vieressä.Mörkön hepuli laugh
Milli ja JeppeAllun eteen vaan putosi jostain kenkä...... winkMökövanttinen heartSukkis
Mutta näin se vaan on, että yhdeksän viikkoa on kulunut ja Citticontiaisten oli aika lähteä maailmalle. Ja Tilda-mamman palata takaisin omaan laumaansa.


Lauantaina lähtivät omiin koteihinsa

K. Caamoksen Kaataja eli Kamu. Tanja ja Lasse eivät onneksi asu kaukana, näen varmasti Kamua aika usein. Kamun laumaanhan kuuluvat myös Rico, Ava ja Cilla-mumma. Kamu on jo päässyt laumansa blogin jäseneksi.K. Constaapelin Lapaset eli Ponku lähti Rovaniemelle Erikan kaveriksi.ja K. Cauan Kaivattu eli Milli Menninkäinen jäi sitten tänne Ouluun myös, Tellun ja Timon hoiviin. Millillä on oma blogi.Tilda lähti omaan kotiinsa Erkin mukana sunnuntaina. Allu ehti vielä ottaa viimeiset päikkärit Mamman kanssa.Erkki ja AlluMun kamera on niin onneton, että heti kun on vähän pakkasta, niin sillä ei voi ottaa ulkona kuvia, kun se ilmoittaa, että patterit on muka loppu. Ja pöh. Keksin nyt sitten, että jotain kuvia pentujen ulkoilusta saan seisomalla olohuoneessa sisällä ja ovi auki. Ei nää todellakaan ole mitään huippuotoksia, mutta onpa edes jokunen kuva kotona olevista myös ulkona. Pennut käyvät reippaasti takapihalla, vaikka pakkastakin on välillä ollut aika mukavasti.

Susi

Möhkis

ja Allu laughPojat Möhkö ja Susi ovat valitettavasti vielä ilman kotia. Molemmat kaverit ovat reippaita, sosiaalisia ja iloisia pentuja. Allu odottaa vielä uuteen kotiinsa lähtemistä täällä meillä. Sen koti onkin sitten vähän kauempana, ihan Helsingissä asti.

Molemmat tytöt menevät sijoitukseen ja jos kaikki menee hyvin, jonakin päivänä sekä Milli että Allu ovat pienten Kompiaisten äitejä.


En voi kyllin kiittää Ulla ja Erkki Nummea siitä, että sain Tildan Kompiaisten C-pentujen äidiksi. Tämä oli niin hienoa, että en sille sanoja keksi. Kaikkea hyvää Tilda-mammalle ja koko teidän laumalle heart.(Täytyy tässä vielä mainita, että Tilda lopetti imettämisen asteittain viimeisen viikon aikana. Kerran päivässä -imetyksestä siirryttiin joka toiseen päivään ja lauantaina sitten lopetti kokonaan)


K. Caunis Ajatus - rottinkiyöpöydän raadon sisältä