Sunnuntai-aamuna Maijan kanssa starttasimme (puoli 5......) Susannan ja Otson kyydissä Vaasan kv-näyttelyyn. Karkki jäi surkeasti itkemään oven taakse kun me lähdettiin.....

Vaasassa tuomarina oli Pekka Teini ja gööttejä kehässä 12. Maija oli ainoa junnunarttu, sai EH:n ja hyvän arvostelun. Tämä oli sellainen positiivinen EH :).  Tuomari katsoi tarkkaan hampaat ja mittasi koirat. Maijaa mitatessaan sanoi, että ihannekorkeushan nartulle on 31 cm ja mitattuaan totesi, että sitähän tämä on :).

Teini perusteli kaikille arvostelunsa ääneen ja sanoi Maijasta, että sillä on aivan ihana pää ja ilme, mutta rintakehä tarvitsee vielä aikaa. Ja sanoi, että se on todella lupaava narttu. Otso-ystävä sai ERIn ja oli PU3 ja sai vara-cacibinkin. Hyvä O!!

Maijan mielestä näyttelyn hauskin juttu oli kuitenkin se, että se sai rökittää lapsuudenystäväni Lenan gööttipoikaa Velhoa. Kehän jälkeen alkoi runttausleikki ja molemmat olivat ihan läkähdyksissään painin jälkeen. Maija nukkui auton takapenkillä koko matkan, mitä nyt silloin kävi hereillä kun käytiin Susannan kanssa "tankilla". Perinteeksi alkaa muodostua yksi kokkolalainen texmex-paikka, jonka jälkeen haetaan irtokarkkeja videovuokraamon valikoimista :).

Illalla käytiin vielä Susannan ja Otson kanssa iltalenkki vesisateessa. Nähtiin ekat HYTTYSET!!!! Eli kyllä se nyt kesää tekee vauhdilla :). Joutsenia, telkkiä ja koskeloita on tuossa meidän järvellä ja aamulenkillä Maija pöhisee joutsenille.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!