Erikoisnäyttely pidettiin tänä vuonna Lempäälässä. Näyttelyyn oli ilmoitettu ennätysmäärä gööttejä, 144! Pennut ja nartut arvosteli Perttu Ståhlberg ja urokset Pekka Teini. Omia en ilmoittanut lainkaan, mutta onneksi muutama Kompiainen oli kuitenkin mukana. Hieno ilma, mukavaa seuraa, ihana päivä :)

Kuvat on ottanut joko Kirsi Hotanen (KH) tai Ari Lavander. Kiitos kuvaajille!!

Kapina-Hans Seinäkiipijä laittoi Maikun lujille, mutta halutessaan esiintyi oikein hienosti! Tuomari pisti Hansin isojen pentujen ykköseksi kunniapalkinnolla: "Ikäisekseen riittävä vahvuus. Oikeat mittasuhteet. Kuono saisi olla pidempi ja silmät tummemmat. Hyvä kaula. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Hyvät merkit ja valjaskuvio. Ikänsä mukaiset pentumaiset liikkeet. Polvikulma saisi olla voimakkaampi. Mukava luonne."

IMG_9631-normal.jpg

Hansin%20askel2-normal.jpg

 

Dodii oli kakkonen, myös kunniapalkinnolla: ”Riittävä vahvuus. Erinomaiset mittasuhteet. Ikänsä mukaisesti vielä riittävä maavara. Riittävän tummat silmät. Hieman alas kiinnittyneet korvat. Ikäisekseen hyvin kehittynyt rintakehä. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvät merkit ja karvanlaatu. Vielä löysät kyynärpäät. Liikkeessä takaraajat jäävät liiaksi rungon alle. Reipas luonne. Esiintyy hyvin.”

IMG_9576-normal.jpg

Dodii%20eest%C3%A4-normal.jpg

Viima oli isoissa narttupennuissa toinen, tällä kertaa ei KP:ta: ”Riittävä vahvuus. Oikeat mittasuhteet. Hyvät tummat silmät, alas kiinnittyneet haja-asentoiset korvat. Rintakehä saisi olla pidempi. Riittävästi kulmautunut edestä, niukemmin takaa. Hyvät merkit ja karvanlaatu. Ikänsä mukaiset pehmeät liikkeet. Mukava luonne, esiintyy hyvin.”

IMG_9708-normal.jpgIMG_9707-normal.jpg

Viiman%20ojennus-normal.jpg

Ja avoimessa luokassa esiintyi Mörkö Erittäin Hienosti: "Rotutyyppi erittäin hyvä, hyvä pää, kaunis kaula. Melko suora etuosa mikä näkyy myös liikkeessä. Hyvä rintakehä. Hieman alaskiinnittynyt häntä. Hyvä raajaluuston vahvuus. Hyvä kesäturkki."

Tässä taas Mörkömäistä menoa :)

M%C3%B6rk%C3%B6n%20ilme-normal.jpg

 

Edellisenä päivänä Mörkö oli piipahtanut Ristijärven ryhmiksessä Juha Putkosella: "Erinomainen koko. Oikeat mittasuht. Hyvä luusto. Hyvä pään profiili. Hyvä kallo-osa ja kuono. Hyvin asett. korvat. Keskiruskeat, pyöreähköt silmät. Hyvä purenta. Kaunis kaula. Riittävän täyteläinen rintakehä ja eturinta. Olkavarret tulisi olla viistommat. Hyvin kulm. takaa. Karvanlaatu oikea. Sirpinmuot. häntä. Hyvät, suorat eturaajat. Hieman korkea etuaskel." ja saanut SA:n ja vara-sertin. Edelleen se viimeinen serti meinaa vähän kiertää, mutta kyllä se sieltä tulee :).

Donddujen isä Caru oli sitten hienosti erkkarin ROP ja ROP-vet. Vähänkö hienoa! Valtavasti onnea Carun taustajoukoille!! Ja niin ihana oli nähdä myös Tildaa, C-pentujen mammakoiraa (ja tietysti Ullaa ja Erkkiä myös!)

Loppukuvissa vielä Viima, Hans ja Dodii sekä Caru-iskä.

Viima%2C%20Hans%20ja%20Dodii2-normal.jpg

Viima%2C%20Hans%2C%20Dodii%20ja%20Caru-nDondud%20ja%20Caru-normal.jpg

Kovasti iloinen olen taas :)