Siinäpä se sitten oli, tämän kesän menot ja meiningit. Nyt voisi vähän vetää yhteen mitä on tapahtunut. Paljon kivoja juttuja taas, vaikka ihan kaikkia tavoitteita ei saavutettukaan.

 

Jos aloitetaan näyttelyistä, kun niissä on tullut itse rampattua :)

 

Kasvattajaluokka esitettiin kolme kertaa, kahdesti KV-näyttelyssä ja kerran pentunäyttelyssä. Joka kerta KP, ROP-kasvattaja ja pentunäyttelyn BIS-3.

Kamusta tuli kansainvälinen valio (ei ole vielä vahvistunut) Rovaniemen KV-näyttelyssä.

Zipe valioitui FI MVA Rovaniemellä ja NO MVA Tromssassa, Ruotsissa käytiin neljästi ja ens vuonna päästään uudestaan :).

Hansista tuli FI MVA EE MVA LT MVA LV MVA ja BALT MVA.

Ilo ja Messi saivat kummatkin 2 sertiä ja Konsta yhden.

Laku, Mörkö, Ponku ja Tuisku olivat erinomaisia ja Hula ja Viima erittäin hienoja. Dodii sijoittui erkkarissa valioluokassa neljänneksi ERI:llä ja SA:lla.

Niila ja Fäffät kävivät pentuluokassa ja kaikki saivat hienot arvostelut.

Maija oli viisi kertaa ROP-veteraani. Kerran otettiin ryhmässä jatkoon, ei sijoitusta.

Mätsäreissä ovat pärjänneet Ilo, Konsta ja Ponku :).

 

Sitten muut harrastukset:

Mörkö ja Sanna, Dodii ja Ninni ja Viima ja Elisa ovat kunnostautuneet agilityradoilla. Mörkö kävi sekä SM-kisoissa että MM-karsinnoissa. Piirinmestaruuskisoista joukkuehopeaa ja yksilöpronssia. Dodii vetää asenteella ja nolliakin on jo kolmosista tullut. Viima on vasta aloittanut ykkösissä.

Kaisa ja Ilo ja Elisa ja Viima ovat saaneet RTK1-koularit. Sanna ja Mörkö kävivät tokokokeessa.

 

Ja sitten tarkit:

Assi, Sirkka ja Zipe jalostustarkastettiin erittäin hyviksi ja Sisu erinomaiseksi. Kaikki hyväksyttiin myös jalostukseen ilman varauksia. Terveystuloksia ei ole kesän ajalta (paitsi Vilin silmäpeilaustulos ja J175-epäily), mutta joitakin silmämarkkerituloksia kyllä. Eli Sirkka AA, Milli AA, Ilo AG, Iita AA, Fanni AG, Nokkonen AG, Leevi AG, Rurik AG, Vili GG, Konsta AG, Sisu AG. Gääpiöiden tulokset eivät ole vielä tulleet.

 

Ja rakkaus :)

Syntyi G-pentue, viisi pientä ihanaa Gääpiötä Sirkalle ja Ekalle <3.

 

Eipä tässä tämän kummempia. Hauskoja reissuja on tullut taas tehtyä, ehkä kesän huimin oli Rovaniemi-Tromssa -turnee Mervin kanssa :). Kiitos kaikille seurasta niin tien päällä kuin kehän laidallakin! Kiitos kaikille kasvatinomistajille osallistumisista ja mukana elämisestä. Mulla on ollut hauskaa! Toivottavasti teilläkin :).

Palkinnot%20Siikajoki.jpg