Karsu K. Kaunokainen oli lauantaina Tornion kv-näyttelyssä käymässä Dan Ericssonin arvosteltavana. Samainen tuomari antoi Koolle Messarissa -06 sen toisen sertin ja nyt Ericsson valitsi Karkin ROPiksi!!! Cacibin Koo sai myös. Ryhmissä pääsimme jatkoon, kuuden parhaan joukkoon, mutta sijoitusta ei tällä(kään) kertaa tullut :). Hällä väliä, olin tosi onnellinen Karkin esiintymisestä. Se oli sitä sen parasta :)

Tässä Koo ja palkinnot. Kuvat otti Saana, kiitoksia kovasti taas!!

1813486.jpg

Maija esiintyi kans hirmu hienosti ja sai EH:n. Varsinkin Maisun liikkumiseen olen tosi tyytyväinen!

1813488.jpg

1813491.jpg

Onnitteluja meiltä lähtee Hannalle ja Warrelle sertistä, cacibista ja VSP:stä!! Hauskaa, että Karkilla on ollut viimeiset kaksi näyttelyä ROP-kehässä Region'sin B-poika kaverina :). Ensin Pete ja nyt Warre. Onnitteluja Marjon porukalle muutenkin hienosta näyttelypäivästä!

Kotimatkalla "poikkesimme" Susannan kanssa Haaparannan Ikeaan :). Mukaan lähti lasinen palkintokaappi ja ruusukkeita varten ilmoitustauluja. Tässä on nyt sitten kaksi päivää askarreltu, että on saatu kaikki paikoilleen.... :).

1813559.jpg

Eilen treenattiin tokoa Kaisan, Merrin ja Nemin kanssa ja tänään sitten alkaa KASsilla agility Karkin kanssa. Olemme valmennusryhmän vetämässä ryhmässä ja onkin ihan mielenkiintoista päästä siihen porukkaan harjoittelemaan!