Ja nyt sitten kaikki pitää peukut pystyssä!! Asiat menee joskus erilaisia teitä kuin on suunnitellut ja miettinyt, mutta tällä hetkellä olen aika onnellinen! Mikäli kaikki menee hyvin, meille syntyy elokuun alussa pikkugööttisiä (viikolla 33), ja lokakuussa olisi sitten pennut luovutuksessa viikolla 42. Tuhannet kiitokset Halla Seppälälle, jonka ihana Piitu on meidän E-pentueemmekin emä.

 

Yhdistelmä löytyy KoiraNetistä täältä.

 

Isä: Fennican Texas eli Abba, punaruskea, pitkähäntäinen. Oikea purenta, kaikki hampaat. Jalostustarkastettu, erinomainen. Omistaja Minna Grönblom. 

Emä: Dlarah Beep Beep eli Piitu, harmaankeltainen, pitkähäntäinen. Oikea purenta, kaikki hampaat. Jalostustarkastettu, erinomainen; paimennustestattu, erinomainen. Omistaja Halla Seppälä, kennel Konnunkodon. 

Olen ihan älyttömän tyytyväinen D-pentuihini, ne ovat juuri oikeanlaisia gööttejä. Reippaita, iloisia, toimintakykyisiä, tekeviä, mutta eivät kuitenkaan mitään hermoheikkoja adhd-koiria. Piitu on B-pentueeni sisarpuoli, isänä rakastettava Konnunkodon Draco Malfoy. Piitun emä on australialainen Dlarah Rock A Hula ja Piituhan on syntynytkin down under. 

Fennican Texas eli Abba edustaa sellaisia Fennican vanhempia koiria, joita pidän arvossa. Toivotaan, että saan nyt näitä koiria Kompiaisiinkin <3. Abban isä on Kukistin Eddie Edwards ja emä Fennican Glaissa. 

Tällä kertaa jätin haaveet töpöhäntäisestä uroksesta jo aika aikaisessa vaiheessa, sillä häntää tärkeämpiä kriteerejä oli useita. Kaikki tulevat pennut ovat siis pitkähäntäisiä ja väri voi sitten olla punaruskeaa, harmaankeltaista tai jotain sinnepäin. Molemmilla, sekä Piitulla että Abballa, on lonkkaindeksi hyvästi yli 100. Molemmat koirat kävivät huhtikuussa silmäpeilauksessa ja Piitun silmät on peilattu edelleen terveeksi ja Abballa on jokunen ylimääräinen ripsi. 

koirat_piitu_2vuotta_seisoo-normal.jpg

Piitun kuva Halla Seppälä (kiitos Halla!)

Fennican%20Texas%20%28Ada%20Walder%29.jpFennican%20Texas%20%28Ada%20Walder%201%2

Abban kuvat Ada Walder, kiitos Ada!

 

Pennuista kiinnostuneet voivat laittaa viestiä tuija.liukkonen (at) gmail.com tai puh. 050-5986705

Pennuista kiinnostuneille on oikeassa reunassa luettavaa. Sijoitan yhden narttupennun, sijoituksesta lisää oikeassa reunassa myös.

(hävitin vahingossa aikaisemman päivityksen :))