Siis että suomalaiset on hulluja ja suomalaiset koiraihmiset on pähkähulluja. Mitähän sanaa käyttäisi suomalaisista göötti-ihmisistä.... ultrakahjoja?

Lähdettiin Karkin kanssa tiistai-iltana yöjunalla kohti Tamperetta, jossa vaihdettiin sitten Turun satamaan menevään bussiin. Turussa olivat jo odottamassa Oili ja Sari, sekä Andy, Hedda, Kaisa ja Kumma. Matkaseuraksi saatiin vielä Inga koirineen sekä Riitta ja Matti sekä Justi ja 2 belgiä. Karkilla oli aluksi lievä asennevamma muita kohtaan, mutta jossakin vaiheessa matkaa Kumma-siskosta tuli sitten ihan hyvä kaveri.

Ruotsissa Västeråsissa järjestettiin gööttien erkkari Lövudden-nimisessä paikassa. Oili, Sari ja minä saavuttiin paikalle joskus vähän ennen 11 illalla. Yövyimme matkustajakodissa, Kaisa ja Hedda häkeissä ja Kumma ja Karkki lattialla. Andy sai kunnian viettää laatuaikaa autossa, sillä Kaisalla oli juoksu parhaimmillaan :). Muutaman kerran auton varashälyttimet meni päälle, ennen kuin päästiin sitten asettumaan yöpuulle.

Näyttelypäivänä satoi. Onneksi Riitalla ja Matilla oli iso katosteltta, johon pääsimme suojaan. Näyttely järjestettiin nurmikentällä, jossa oli myös mm. huskynäyttely yhtä aikaa. Mutta hyvin riitti tilaa!!

Justi oli hienosti junnujen 2 ja Hedda 3. Molemmat saivat kunniapalkinnot!! Andy oli urosten 6 ja sai CK:n. Tuloksia löytyy myös ainakin Oilin blogista, mutta eiköhän Justin ja Kummankin sivuilta saa lukea jonkinlaista matkakertomusta, jahka porukat toipuu...

Göran Bodegård ei paljoa seisottanut koiria vaan arvosteli koirat liikkeessä. Tuntui aika hurjalta, kun tuomari aluksi nappasi 18 nartun ryhmästä Kaisan, Äbbyn ja Karkin keskelle jatkoon ja sitten vielä kierrätti muita ja otti sieltä sitten Kumman ja yhden ruotsalaisen koiran lisäksi. Tässä vaiheessa Inga lähti hakemaan Suomen lippuja....

Loppujen lopuksi Kaisa voitti avoimet nartut, Äbby oli 2, Karkki 3, ruotsalainen 4 ja Kumma 5!!!! Inga toi meille palkintopaikoille siniristiliput ja niitä me sitten siinä heiluteltiin :). Onneksi olkoon Kaisalle, Äbbylle ja Kummalle. Kaisan ja Äbbyn menestys jatkui vielä paras narttu -kehässä, jossa Kaisa voitti ja sai sertin ja Äbby oli 5. Upeeta.... Ja sitten Kaisa oli vielä VSP!!!

Knut Andersson otti muutaman kuvan.

Ensin avoimen luokan 3 parasta, Kaisa, Äbby ja Karkki.

602869.jpg


Karkki ja Kumma rusetteineen :)

602010.jpg

Yölaivalla Suomeen ja Raumalle, seuraavana päivänä oli Rauman kaikkien rotujen näyttely.


Lauantaina Rauman näyttelyssä oli mukana 15 gööttiä. Karkki oli ainoa valioluokan narttu. Sai erin ja oli sitten paras narttu 2. Geeba oli paras narttu ja ROP ja vielä paras veteraani isossa kehässäkin! Onnea vielä Kirsille ja Geeballe.

Sirkku ja Elmo olivat kuin ammattilaiset ja tuloksena eri1, PU4!! Onneksi olkoon teille!! Kaiken lisäksi vielä Piteåssa Ricosta tuli Ruotsin valio myös!! Onnea rutkasti!!

Maija matkusti kotiin samaisessa laukussa, jossa Otso on tullut vuosi sitten Susannalle. Kätevä kuljettaa!!

602218.jpg

Oltiin kotona tänä aamuna klo 5. Maija söi, joi, jälesti Karkkia, pissi ja kakki ja paineli nukkumaan. Aamulla oltiin vähän aikaa takapihalla ja Maija karkasi jo ekan kerran verkkoaidan raosta naapuriin. Aikanaan Karkilla meni n. viikko, ennen kuin se teki saman.... I see trouble on the way, kuten sanoisi John Fogerty.... :)

Väsyneitä ja onnellisia ollaan!! Nyt blogi siirtyy uuteen aikaan. Tästä lähtien saatte lukea Karkin ja Maijan kuulumisia :).

602017.jpg