... enkä ole jaksanut päivittää tänne paljoakaan....

Mutta ollaan treenattu tuon aiemman kalenterin mukaan. Ja oman mölliryhmän harkatkin olen käynyt kerran vetämässä ja tänään taas mennään!

Maijallakin alkoi toko viime perjantaina ja ekalla kerralla tehtiin kontaktiharjoituksia, seuraamista, luoksepäästävyyttä ja liikkeestä seis. Kontaktit oli hyviä. Seuraaminen on kans pätkittäin tosi hyvää, mutta liian helposti Maisu plumpsahtaa omiin juttuihinsa kesken kaiken :). Luoksepäästävyydessä into tervehtiä vetäjää on kova, mutta kyllä verilettu aina yhden ihmisen tiukan paikan tullen voittaa!!

Liikkeestä seis on ihan hyvällä mallilla muuten, mutta vieläkin välillä Maija sekoittaa käskyt ja iskee pehvan lattiaan kun sanon pysähdyskäskyn. Kädellä en voi auttaa, silloin se istuu varmalla, vaan mun pitää kääntää itseäni muka vähän sen eteen. Se toimii yleensä. Nyt sitä pitäisi vaan ruveta häivyttämään pois.......ja jättään pelkkä suullinen käsky. No, Maijalla on yritys kova ja se nauttii kun se pääsee treenaamaan. Se on se pääasia meillä, että motivaatio ja into säilyisi! Edetään sitten miten edetään, ei meillä ole kiire.